sağolun... hepinizden allah razı olsun....
sağolun... hepinizden allah razı olsun....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
gecmis olsun ramazan abi ...
sevindim iyilestiğine...
ben dedim doktora hemşireye bu hastalık bana bişey yapamaz... ben ne kazalardan burnum kanamadan çıktım diye inanmadılar.... motorcu üşümez... motorcu yorulmaz... motorcu hasta olmaz... motorcu hasta olsada en kısa zamanda ayağa kalkar...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
bu resimi yozgat paşaköyde çekmiştim... 7 ayda bu arabayı yeni aldım.... il gruplarında en az sayfaya sahip olan gruptan biri bizim grup olduğu için sayfa sayısını artırmaya çalışıyorum...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:56 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:54 ----------
7, ayda bu arabayı yeni aldım yazmak istemiştim ama yanlış yazmışım...
hayırlı ugurlu olsun abi...
binin arka koytugu iptal edince motorda girer mi...
mesela köye giderken yenge çoluk çoçuk arabaya binip motoruda arkaya atsanız olur mu...
sanırım çok yaklaştık bunun plakasını çekmek için 110 km hızla çektik sedat 57 yi.... kanka kötü örnek olma millete...
2 kişi giden birtek ben vardım.....
motorcu toprak yol asfalt yol dinlemez..her yere gider...
motorcu motosikletten önce ne kullandığını unutmaz...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:23 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:20 ----------
ybr yi hiç atmadım ama bir tane bws vardı...onu hyundaı accent in bağajıa yatırıp götürüyordum...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:25 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:23 ----------
bu resmi çekebilmek için baya risk almıştım... resme bakılınca mesafe var gibi gözüksede nerdeyse dibindeydik..110 kmm suratle istanbul yönünden izmit istikametine giderken...
accent e nasıl sigdirdiniz motoru yaw...
hee bilirim abi...
bi arada akdağ yolu üzerinde polis cevirme yapıyomus...
bi kaplumbağa ( vos vos ) cevirmis...icindeki hemsolar bi inmis...10 dan fazla adam inmis arabadan...
polis demiski...geri hepiniz arabaya binebilirseniz ceza yazmayacam demis...
geri binememisler....hemserimiz iste...
bizimde as900 doç kamyona 5 kisi binip kütahyadan geldiğimiz gibi...kıs ayıydı...kasada değil kupada...soförde oküz gibi cok kiloluydu...
bundan 5 ay önce patronun oğlu evleniyor.... bizim şirketteki 140 bg transiti getirde kızın ailesinden binemeyenler var dediler.... zaten mubarek sulale 5 tane 403 ü doldurdu en azda 20 tane servis münibüsü vardı özel araçlar hariç neyse transiti getirdim içine bi bindiler balık istivi..... dedim bu magirus değil ne yaptınız adam dedi bişey olmaz yürü... münibüs 12 kişilik içinden 43 kişi indi..... araba 26 km yolu sadece 1 ve 2 vitesle gidebildi... hepside erkekti kucak kucaga bindiler....
Valla tebrik ederim kardeşim bu kadar yükle trafikle nasıl başedebiliyordun aklım almıyor. İstanbulda o kadar maganda varken büyük başarı kutluyorum seni hemşerim
34 EU 191
aynen öyle abi, bu devirde ekmek aslanın ağzında değil midesinde artık almak çok zor.
Allah ekmek parası derdine düşmüş bütün müslüman kardeşlerimize yardım etsin çünkü dürüst çalıştınmı bu dunyada yaşamak zor ama görüyoruzki dürüst çalışmayanlar kısa zamanda köşeyi dönüyor olsun, gün olur devran döner, nasıl bir anda olduysa aynı şekilde bir anda yokolur...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)