Günaydın gençlerbirliği
Günaydın gençlerbirliği
günaydın ehtiyarlar birliği
hemşerilerim nasılsınız.....................
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
selam hemseri,ilerim....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
günaydın topraklarım....hepicinizin haftasının güzel geçmesi dileklerimle
Ramazan abi sende kaç meslek var?
Nihat abi, Ramazan abinin ne iş yaptığını tam olarak bilmiyorum belki ama aç kalmayacağını biliyorum
yimpas,ünpaş yozgat spor
günaydınlar olsun
kimse yok meeeeeeeeeeeeeeeee huhuuuuuuuuuuuuuuu
Nihat abi gene eskileri toplamaya başlamışsın forum başlığını gördüm
arkadaşlar geçen hafta cumartesiden belli hasta yatıyorum.... yüksek ateşe mağruz kaldım ama domuz gribine yenilmedim...
benim kendi mesleğim muhasebecilik... ama bir kimya fabrikasında depo sorumlusuyum... finans irsaliye ve nakliyesine bakıyorum.... kamyon kamyonet münibüs jeep ve her nevi işi yapıyorum..3 gün şehirler arası kamyon kullanıyorum bi bakıyorsun burdayım bir bakıyorsun kıbrısta bir bakıyorsun kayseride..... bi bakıyorsun jeep ile patronun eşini veya kızını veya özel misafirlerini gezdiriyorum..... hafta sonları bayram tatillerinde ise otobüss ve taski şöförlüğü yapıyorum..... aynı zamanda otomotor mekanik ustalık sertifikalarına sahibim.... 7 yaşından 14 yaşına kadar tamir hanedeydim.... okul yıllarımı ise kuryelik yaparak geçirdim... benim hayatımı yazsam roman olur..... 6 ay kadar da varan turizmde host luk yaptım... v.s. vs. vs.... beni tanımak için beni yaşamak lazım...
Geçmiş olsun Ramazan abi.
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)