abi bana gene jawa aldiracaksin ha...adanada ki arkadasimda jawa hastası oda ikide biyol jawa resmi gönderip duruyo...bide 4 zamanlıyı deneyim dedim beni pisman etmeyin abi..
motora diyecek söz bulamıyorum abi
abi bana gene jawa aldiracaksin ha...adanada ki arkadasimda jawa hastası oda ikide biyol jawa resmi gönderip duruyo...bide 4 zamanlıyı deneyim dedim beni pisman etmeyin abi..
motora diyecek söz bulamıyorum abi
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
ben adanadan yardıra yardıra geldim...ama amsam 6:30 cıktım yola...gece 12 de ank ya girdim...hiçte sorun yasamadımb..sisme falan olmamıstı...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:45 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:56 ----------
ben kendi jawama baya biseyler yapacaktımda...hatta bu yaz güneye doğru kaçacaktım...motoru parka cektirdik baya bi ugrastik alamadık...bütün planlar suya düstü...
ilk gara cavam parka cekilse bu kadar içim yanmazdı...ama bu motora cok içim yanıyo abi...ama 3 yıl sonra motor bütün parçaları eksiksiz olarak hala parkta duruyo olursa geri satın alıcam...
gerçi motoru parka cektirdimde ben götürdüm parka...bıraktımda üstünden 3-5 parka kopartarak sökerek almıstım...
ama benzine içim yanıyo yaw...daha yeri fullediydim depoyu...nalet olsun 18 litre....
muayene yoktu abi...
ben motoru 2007 mayısta aldım...2 ay önce ruhsat sahibi vefat etmis...motoruda bi yakınlarına vermisler o kullanıyodu...neyse gittik adanada notere...mirscılar geldi...dediler vergisini ödeyin ben ödedim motor parasından düsecez...mirascılar yakınlarının adına vekalat verdiler o satıs versin...ok dedik...aksama kadar oraya gik buraya git...bi türlü belgeleri toparlayamadık...veraset ilamı falan filan ugrastırdılar....benimde sabaha ank da olmam lazim...ise gidecem...
çoçuk ben belgeleri hazırlarım sana bi sekilde ulasır satısını hallederiz dedi...bende ok dedim...motora bindim yardıra yardıra ank ya geldim..1ay geçti 2 ay geçti...motorun muayenede 2008 de bitiyo..o zaman sonur yoktu...derken benim askerlik geldi...gittik geldik...askerden gelince maddi yönden halledemedim satısı...durumu düzelttim 2009 haziranda adanaya gidip satıs alacam...mayista bi cevirme...parka cekildi motor...2 ay ugrastık bi türlü belgeleri tamamlayamadık...mırascılar cahil okuma yazma bilmiyolar...bizede belge vermiyolar basımıza is acarsınınz diye...tabi bu sırada motorun günlük par parası 7,5 ytl....2 ay halledemedik isi...sonrasındada zaten yapacağım masraf motorun parısını baya geçiyordu...kalsın dedim...gitti motor....
abi güzel diyorsunda...ruhsat yaprağı full dolu...yaprağın değismesi lazım...onu da benim yapmaya yetkim yok...dedim ya abi..1 ay daha olsaydı...satis almaya gidecektik...
abi racer da motora bakmadan direk ruhsata baktım....kendi plakamı aldım...
06 FRB 37
artık hangi polis ceviriyosa cevirsin...
TEKTEKER abim varya...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)