ben ankaraya devamlı geliyorum.. hatta geçen aylar içerisinde motorlarla gelip kamp bile yaptık..kalacak yer sorunumuz oluyor ama yinede geziyoruz....
---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:45 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:44 ----------
motorcuya yozgatlılar kız vermiyor... banada vermediler ama ben alıp getirdim... sonra arabanın arkasına yazdım... SEN VERMEDİN AMA BEN NASIL ALDIM...! ve çektip evlerinin önüne...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:50 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:45 ----------
bu motoru komple kendim topladım.... hurdacıdan alınan şase sonrasında 1,5 yılda biner duruma geldi... kople şaseyi yaktım sonra kendi ellerimle boyası...elektirik aksamını yine kendim özel yanmaz kablolar ile çektim.... 12 vot elektirik sistemi ile marş taktım.... glardoni 70 cc piston silindir ve körüksüz amortisör ve arkaya sade amortisör ve m direksiyon...son olarakta performans ekzost ile bu günlere geldi..135 km surat i gördüm...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:54 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:50 ----------
insan otobüscü olurda otobüs resmi koymazmı....
i
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
vay abi sende bizdensin yani... hemi kamyoncu hemi motorcu... bende 6 yıl kuryelik sonunda bir kimya fabrikasında depo müdürü oldum... ama 10 sefer dilekçe yazarak şöförlüğe geçtim...şimdi şirkete ait 78 araçların hangisi bende ise onu kullanıyorum... genelde kamyon ile şehirler arası.... hafta sonları ve bayramlarda ise otobüslerdeyim.... olmasaydı derdimiz söylermiydi ferdi abimiz.....
ön tekerim çok şekrim şöför oldum çile çekerim...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
basımın üstünde yeriniz var abi...
ama köyde kalacak yerim yok ...o yüzden köydede fazla kalmam bi arkadasa misafir giderim ondada 2 yada 3 gün kalırım geri ankaraya dönerim...
ahhh bi bulsam motosiklet seven bi kız hiç üstünden indirmeyecemde...
hep motor sevmeyenler le tanisiyorum onu da ben istemiyorum
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:54 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:49 ----------
bende kamyonları cok severim ya...özelliklede doç...
kafadan girerek kaza yapınca içerdekilere bisey olmuyor...tecrübe meselesi yani
A2 + E sınıfı ehliyetim var...
hayalimdede burunlu amerikan cekicilerinden almak var...arkasınad motosikleti sabitlemek için bi aparat....
bizim babada kurtuldu ama biz devam...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:06 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:55 ----------
bulursun motoru seven kız... sen yeterki umudunu kaybetme... ben cbf 250 yi satınca eşimin ybr sini kullanmaya devam ettim..şuan hala kullanıyorum .... bendede A2+E+D+ G VAR karayollarında kullaanamadığım vasıta yok yani....
tek teker abime bak bee...ben motosiklet seven arkadas bulamazken abim motosikleti olan arkadas bulmus...
öyle birini bulsam bende evlenirim valla...motosikleti olmasına gerek yok...sevsin yeter...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:11 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:10 ----------
baska alacak ehliyet kalmadı sanırım abi...sende simdi src de vardır...
evet kızı istedik vermediler bende aldım ve getirdim.....
başka alacak bir ehliyet yok
2005 yılında aldım src 1 , ve src 3 almıştım 2005 yılında pisiko teknikte aldım....
ben ekmeğimi karayollarından kazanıyorum...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:20 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:18 ----------
benim src lerim uluslar arası yük eşya ve yolcu taşımacılığı...
kızda seni seviyorsa kaçıracaksın abi...en cokta bizim yozgatlılar kacıyor sanırsam...
bende kaçıracaktım birini...ama nalet olsun askerlik zamanı gelmisti...bütün planlar suya düstü...kızda simdi evlendi barklandı nerelerde allah bilir
suan bilgisayar yazılım firmasında getir götür islerine bakıyorum...bide excelde veri girisi yapıyorum...soförlükle ilgili biseyler yaparsam src yi de alacağım..zaten E sınıfı sertifa 2 aydır duruyor evde..daha emniyetten cıkartmadım...onun parasıyla motorumu aldım...
Şimdi ne bag kaldı en bostan
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)