Merhaba hayırlı geceler nasılsınız arkadaşlar?
Merhaba hayırlı geceler nasılsınız arkadaşlar?
Abicim anca mesajını sabahleyin görebildik k. bakma iyiyiz çok şükür siz nasılsınız?
Şükür alalah bende iyiym babaya bakıma başladım bu gün oturağı yaptırdım yarın piston ve sekmanın durumuna bakacağım havalar soğumadan bir yerden başlamalıydım
yalnız bu gün boyacı arkadaşım aklımı çeldi illa beyaz sedef boya yapalım diyor
merabaa arkadaslar
slm arkadaşlar nasılsınız.............
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
S.a yozgatlı hemşerilerr
---------- Mesaj ekleme zamanı: 05:54 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 05:54 AM ----------
Işten çıkmam sebebiyle dönmüş bulunmaktayım geri
Motora Güzelle Biniceksin inerken 2 Kişi ineceksin..
h.b tekstilde çalıışıyordum ve qeri çıkdım motor parası biriktirirken de paramdan oldum qeri :S
Motora Güzelle Biniceksin inerken 2 Kişi ineceksin..
dejavu çok tşk ederim. Ya şimdi bindiğim arabamda siyah elimi üzerinden çektiğimde yüzüne bakılmaz oluyor o yüzden siyah istememiştim
---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:32 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:28 AM ----------
Bu akşam motorcu arkadaşlar ziyaretime geldi ve çok güzel sohbetler oldu
Selam arkadaşlar ahan bende geldim sorgundan
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:09 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:08 PM ----------
bizim sorgunlu cross cular nerdeler
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:14 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:09 PM ----------
Nihat abi dün akşam gelemedim ben valla adaşın öğle bi iş çıkarttıki bize sorma 22 ye kadar onla uğraştık hurdaya çıktık yani anlıyacağın) birdahakine inş.
selam lar nasılsınız...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Miko adaşıam söyel bana randevu verdiğin gün sana iş buyurmasın yoksa başına geleceği o bilir
Hey hey bozok yaylasının yiğit evlatları nerelerdesiniz.Hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum
34 EU 191
[QUOTE=yalnlzkurt;1830991]Miko adaşıam söyel bana randevu verdiğin gün sana iş buyurmasın yoksa başına geleceği o bilir [/QU
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:06 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:04 PM ----------
tmm abi söylerim yarın cross var ayarla kendini uzayalım dağlara doğru artık uzarız hep kış geldi nasıl olsa biliyorsun bizim cros kışın tatlı oluyor yağmur çamur
önümüzdeki hafta bende EFSANE ile gelecem
selam dostlar nasılsınız....
29 ekim kutlu olsun.............
Tşkler ramço
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)