gerçekten helal olsun......................
gerçekten helal olsun......................
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Hemşerilerim güneşli b,ir istanbul gününden günaydın
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Günaydın toprağım!
Selam dostlar. Vay Nihat abi geçen gördüm motorla iyi gidiyordun) kapışalım bi ne dersin
Dejavu kardeşim al götür bin hevesin geçince geri getir seni kırarmıyım hiç . Bende nikelajları yenileyip beyaz düşünmüştüm ama bak şimdi aklıma birde siyahı soktun sen
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:48 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:40 AM ----------
miko kanıma girme bana ikinci motoru aldıracaksın
İstanbul'da olduğunu bilsem 5 dakka düşünmem hemen ararım müsait lduğunuz bi zamanda motorunuzu sürmek isterim ama hayat şartları şu an için olumsuz ama kafaya koydum yani gv250yi satarsam ya da başka bişey olursa yani motorsuz kalırsam listede 1 numara 1960-1980 model arası temiz bi jawa classic almak var
JAWA hastalığı ayrı bir dert onu çeken bilir birde binen
jawa baskadır... bilen bilir...
Aynen öyle jawa benim ilk motor deneyimim, jawa çok farklı bişey yani diğerleri motorsikletse jawa başka bişey
selam millet nasılsınız..........
eyv. ramazan abi sen nasılsın?
sağolasın toprağım hamdolsun iiiiyim siz nasılsınızçç
iyi abi ne olsun allaha şükür herşey yolunda
selam nasılsınızç............
Sayılı kişiler konuşuyor bea abi, diğer bozokları da katmak lazım sohbete, Yozgat'ın gücünü göstermek bu şekilde mümkün!
günaydın millet nasılsınız............ ses verin foruma dostlar....
Abi verelim vermesine de bizim sesler tanıdık, tanımadığımız seslerle birleşirse iyi bir senfoni oluşturur...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)