İyidir Ramazan abi sen nasılsın, keyifler nasıl?
İyidir Ramazan abi sen nasılsın, keyifler nasıl?
sağol adamım iyiyim..hafta sonu yaptığımız gezi iii geldi...yozgatlılar istanbulda bir ara buluşalım...sayımız oldukça fazla...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Abicim keşke vakit olsada katılabilsem organizasyona.P.tesi-Salı okul var, Çarşamba-Perşembe-Cuma staj var, C.tesi-Pazar'da dershane var.Anca tatil olucakki 29 ekim ya da kar tatili o şekilde size katılmam için vakit oluşuyor
İst Yozgatlılar fedarasyonundan Yaşar Türk diye bir arkadaşımız var sizlere fedarasyon adına güzel bir birliktelik hazırlayabilir
hayat acımasız ama yaşmaya değer....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Bütün motor sever hemşerilerime hayırlı günler diliyorum
Herkeze kazasız belasız keyifli sürüşler...
günaydın hemşerilerim...nasılsınız...
İyilik sağlık abi, seni sormalı?
Herkese hayırlı günler. Allah işlerinizde kolaylık ve hayırlı bol kazanç versin sevgili hemşerilerim
34 EU 191
selam hemşerileriim nsılsınız...................
Abicim çok kaaarizma çıkmıssın...nede olsa toprağımsın....
Ünlü notor vardı o ne dedi. veya mobilyacıların arkasında da görmüştüm bikaç tamirci yapamıyorlar mı onlar?
34 EU 191
Abicim motorun çok güzel şarap gibi yıllar geçtikçe ve üzerindeki kişiyle bütünlük sağlamış yaş bakımından, Allah kaza bela vermesin ama açıkça söyliyim motorda gözüm kaldı hatta bir öneride de buluniyim opak siyaha boyarsanız herkezin gözü kalır motor resmen ben karizmayım der...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)