güncellllllllllllll............................... ...................
güncellllllllllllll............................... ...................
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
hayırlı sabahlar yozgat mt.........
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
hamdolsun iyiyiz sizler nasılsınız..(maksat topik aşağılara düşmesin)hoşca kalın
2014 YAMAHA XVS 1300A MİDNİGT
hemşerilerim nasılsınız.....
hemşerilerim istanbula acayip bir yağmur var anlatamam... şöför olduğum için nasıl ir çile çektiğimi anlatamam... 15 kişilik transitin tekerleri yerden nasıl kesiliyor kapı fitillerinden nasıl su alıyor anca böyle sele yakalanan anlar.. arabayla güç bela yaklaşık 1 metreyi bulan suda kazasız belasız fabrikamıza elemanları getirmenin mutlulugu içindeyim... yolda kalan 100 lerce araca benim aracım dahil olmadıya bu sevindirici haber..suyun sarj dinamosunu yakması i,se üzücü bir haber...yozgatta durumlar nasıl...
güncellllllllllllllllllll
Allah kolaylık versin abi zor büyük sehirde yasamak herseyi bi dert..
yozgat mt haberiniz lsun tıp fakultesi personel aldı biraz daha alacak şuan alıyor
Sevgili hemşerilerim hepinize güzel bir hafta sonu diliyorum. Artık Kayseriye taşındım. Buradaki hem Kayseri MT ile hemde hemşerilerimle tanışmak istiyorum nasip olursa. Bilmiyorum bulunduğunuz yerler nasıl ama bugün kayseri çok bulutlu ve rüzgar var yağmur yağacak gibi.
34 EU 191
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)