hemşerilerim bu topiği ayakta tutarsak aşağı sıralara inmez..en azından siteyi açtığımızda yozgat mt yazısını görmek beni mutlu ediyor..hoşca kalın
hemşerilerim bu topiği ayakta tutarsak aşağı sıralara inmez..en azından siteyi açtığımızda yozgat mt yazısını görmek beni mutlu ediyor..hoşca kalın
2014 YAMAHA XVS 1300A MİDNİGT
Sevgili hamşerilerim sizlerin ve tüm islam alemimin Mübarek Ramazan ayını kutlar, bu mübarek ayda tüm dualarınızın kabul olmasını ve kazasız belasız günlerde motor kullanmanızı Yüce Allahtan (c.c.) dilerim.
34 EU 191
Sağolasın. Aman arkadaşlar oruçlu iken motorun üzerinde daha dikkatli olalım. Allah kazadan beladan korusun...
Hafta sonunuz gönlünüzce güzel geçsin inşallah sevgili hamşerilerim.
34 EU 191
Nerelerdesiniz sevgili Yozgatlı hemşerileriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiiiiiiiim. Özlettirdiniz kendinizi.
34 EU 191
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Selam Aslen cekereklıyım. 26 senedır Istanbul Esenyurttayım. Gecen sene ramazanda motorla memlekete gıttım. Hava harıkaydı zıleye kadar yol aldım. Tas toprakda olsa benım memleketımden varmı guzelı. Heryerı hasret kokuyor. Kızıl topragını bozkırlarını dagını tasını gordugumde o yollarda demır atımla suzuldugumde damarlarımdakı kanın akısı hızlanıyor. Tum hemserılerıme yozgatın bozoklarına pehlıvanlarına selam olsun. Murat ERDEM 532 674 40 67
Kimse emin degil ki şafaktan tekrar,
İste gelsin gül renkli şaraptan tekrar,
Sen altınmısın hey! aptal herif, Gömüpte çıkarsınlar topraktan tekrar.Ömer Hayyam
Sevgili hemşerilerim nerelerdesiniz çu formumuzu canlı tutalım be yav.Allah izin verirse bir haftaya kadar Kayeseriye taşınıyorum. Kaseri MT nin sayfası devamlı anasayfada dikkat ederseniz. Onları da takip ediyorum inşallah onlarlada tanışacağım.Bizde muhabbetimizi sayfamızda yapıp güncel tutalım.
34 EU 191
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)