selam hemşerilerim... güzel geçen bir istanbul gününden hepinize selam olsun.. sabah erkenden yozgat a gelecektim fakat oğlum için hastanede ufak bir operasyon yaptırdık gelemedim... nasipse 1 ay içinde ybr ile yozgat yapacağım...
selam hemşerilerim... güzel geçen bir istanbul gününden hepinize selam olsun.. sabah erkenden yozgat a gelecektim fakat oğlum için hastanede ufak bir operasyon yaptırdık gelemedim... nasipse 1 ay içinde ybr ile yozgat yapacağım...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
hayırlı geceler yozgat..mutlu bakıyorum da işten güçten giremiyorsun mt ye..
qiremiyomm walla sabah 6 da uyan akşam 8'de ewe döyorum 65 km YolDan Yozqata qeri yani
Motora Güzelle Biniceksin inerken 2 Kişi ineceksin..
65 km clio ile hiç çekilmez...sana bir adet motosiklet alalımda kurtul bu çileden....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
clioyla deil keşke clioyla qitsem clioyla yolları bek seviom bide ehliyetim yok transporter la qidiyorum ama iş zor qeliyorr
hayırlı akşamlar hemşerilerim....
toprağım sen yazda forum aktif olsunda saatt önemli değil...
geçmiş olsun.
qçmişşş olsunnn...
eyvallah sağolun...................................
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:18 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:17 PM ----------
eyvallah sağolun.........................................
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:19 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:18 PM ----------
eyvallah sağol............................................. .......
Selam yozgat mt..... Ses verelim biraz...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)