neden buarada da bir mt grup olmasın bu ilde de yeteri kadar motosiklet var
neden buarada da bir mt grup olmasın bu ilde de yeteri kadar motosiklet var
BAŞLAMAK HATAYDI BAŞLAYAMAMAKSA IZDIRAP
van mt hayırlı olsun güzel vanın resimleri görmek isteriz
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
hayırlı olsun paylaşimlarınızı beklıyoruz
Başlığı diğer il grupları gibi yaptım.Hayırlısı olsun Van MT...
selam arkadaşlar sayfa hayırlı olsun bende vanda öğrenciyim son senem ama kimse yok vanda sanırım sayfaya yazacak çok az motor var ben çok nadir görüyorum motosiklet
VAN a hayırlı olsun
Savaş abi varsa MT nin sırtı kolay kolay yere gelmez o MT il grubunu tek başına bile korur.
büyük para büyük araba büyük kalçalı kızlar, tek düşündüğüm yalnız bunlar(üstü açık mercedes içi kız dolu)
Van'da motorcu sayısı oldukça az. Bir de bunların İnternetle araları pek yok. Çoğu esnaf. Ancak birlikte piknik, Van Gölü çevresi turu gibi geziler yapılıyor. Bazan 30 motorcunun bir araya geldiği bile oluyor. Toplantı vb. gelenekleri -bildiğim kadarı ile- yok. Ama burada da bir şeyler yapmak gerekiyor. Neden olmasın.
Way hemşolar napisınız? :D:D:D selam hemşeriler yaa vanda çok motor war arkadaşlar emin olun 200 rahat var
Hayırlı uğurlu olsun Van Mt
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı. Alphonse Karr
Yahu Van'lı arkadaşlar çarşıda bir çok motor görüyorum ama bu topiclere takılanı görmüyorum.Açın gözlerinizi.Artık...Bırakın motorlulara EŞŞEK gözü ile bakmayı..Yine bu akşam minübüs ile çarşıdan gelir iken bir motoru yerde yatık vaziyette ve sahibinide başında kask ile diğer bir adam ile kavga eder iken gördüm...Dallamalardan biri dallama gibi dalmış yine motorun önüne..Öldürtecek kendini.......
AB RH (+) 506 357 7316
http://www.facebook.com/vatandogukan
https://www.facebook.com/Jand.komd.ozel.harekat
Hayırlı olsun İnşallah güzeL organizasyonlarda bulunursunuz
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
yav müslüman lar bana niye haber veren yok
ha tatvan ha van 140 km gel dedinizmi pazar günü ordeyem
[B]13 KA 833[/B] [COLOR="Red"] motorsiklete kimi hastalık der kimi hayat tarzı kimi tutku .... benim yaşama sebeplerimden biri çünkü ben o rüzgara hastayım...:)[/COLOR]
bende varım van mt de.2-3 kişimi var vanda.
son sayımıza bakmadım ama benıde ekleın yanlız 15 gun kaldı..sonra ankara mt
artı bız yazmasakda turlarımız hayli oldu... van golu turu atıldı isakpaşa sarayına gıdıldı;) neler neler
VAN MT Ailemizin RAMAZAN BAYRAMI'nı en içten duygularımla kutlarım...
Kazasız bol keyifli sürüşler..
__________________________________________________ _____________Murat GERGERLİ ve AİLESİ
.
vanMT ve bütün motosiklet camiasının kurban bayramı mübarek olsun. hayırlı bayramlar bursa MT
van mt nin mübarek bayramını kutlarım
Van MT'nin Yeni Yılını En İçten Dileklerimle Kutlarım.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)