Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez
kar yağdı yine arkadaş
Merhaba Otopsici;
Van'dan Tekirdağ'a kadar gittim, motoru orda bıraktım, kışın burda kullanamıyordum, orda ev aldım, boş duracağına satayım dedim, kısmet olursa bu yaz emekliliği düşünüyorum, inşallah o zaman bir dragstar falan düşünüyorum. Hayırlısı, ama 2 teker insanın ruhunda varsa bunu içinden asla atamıyor.
Hocam, kusura bakmayın ayın 3'ünde yazdığınızı görmemişim. Saygılar...
Şarköy'de Sigortacı...
olurmu abi öyle şey asıl sen kusura bakma buralarda ilgilenemedik seninle gerçi iş dolayısıyla kendimlede ilgilenemiyorum ama ev alman iyi olmuş ev çok önemli be hocam çok iyi yapmışsın Allah güle güle hayırlısıyla oturmanı nasip etsin
hazırlıklara başladık inşallah bir aya HATAY yolcusuyuz
Merhaba arkadaşlar. Yakında ben de inşallah ben de Hyosung gv 250 alıyorum. Sizlerle tanışmak isterim. Selametle...
İnşallah Tercan; Burdaki tek gv250 benimdi, sattım, inşallah diğeri de senin olur...
Şarköy'de Sigortacı...
az kaldı wan hiç görmediği bi motor görecek
İnşallah, merak etmedim dersem yalan olur, ne motor olduğunu söylerseniz biz de öğrenmiş oluruz...
Şarköy'de Sigortacı...
yok benim honda değil kawasaki alacam
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:11 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:53 ----------
işte bundan düşünüyorum
Sakın öleyim deme..motorun sahipsiz kalır:)
Hepinize geçmiş olsun inşallah kaybınız yoktur haberi duyunca çok üzüldüm hele ki şu günlerde
herkese cok gecmis olsun arkadaslar. simdi ogrendim cok uzuldum
İzmir MT olarak hepinize geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.İnşallah bir kaybınız yoktur.
Geçmiş olsun arkadaşlar. Acınız acımızdır. Allah sabırlar ve kolaylıklar versin...
Dumanla haberleşmeye son.
Her yer DUMANSIZ HAVA SAHASI
Allah hepinize yardımcı olsun, sabır versin. İnşallah kimsenin kaybı yoktur, kaybı olanlarada Allah'tan rahmet diliyorum...
Geçmiş olsun arkadaşlar...
Arkadaşlar,
Geçmiş olsun, başınız sağolsun. Vefat edenlere Alah' tan rahmet, geride kalanlara sabır, hastalarınıza şifa dilerim.
Allah yardımcınız olsun.
İnsan mı paraya bağlı, para mı insana bağlı? Bu, insana bağlı.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)