Selamlar,
Mesajım otlansın buralarda...
Selamlar,
Mesajım otlansın buralarda...
Herkeze hayırlı akşamlar dilerim, hayırlı ramazanlar. İzmir li olarak hemşerilerime Antalya dan kucak dolusu sevgiler saygılar. Bu yıl Uluslararası düzeyde 1.ci si düzenlenecek olan Antalya Motosiklet Festivaline (amf2017) tüm motosiklet severleri bekliyoruz.
Şimdiden ön kayıtlarınızı yaptırınız. (28-29-30 Haziran / 1 Temmuz 2017) www.amf2017.com
Herkese Selamlar,
Karşıyaka civarında beni görürseniz selam vermeyi unutmayın
Selamlar grup`lar ölmüş mü yoksa bana mı öyle geliyor.
Sorma motosiklet sayısı artmasına rağmen insan azaldı açıkcası hoş bir durum değil herkes kendini düşünüyor.
Grup ölü doğru. Motosiklet grubundan daha çok arkadaşlık grubuna yöneldi grup. Yanlış anlarlar şimdi. Ben sadece motosiklet konuşulsun demiyorum. Grup amacının çok dışına çıktı. Çoğu kişide motor yok
Ölen yok çok şükür herkes buralarda
Tanışmak, birlikte motosiklet sürmek isteyenler varsa istediği yere yazabilir bunu. Benzer hislere sahip ve vakti olan birileri mutlaka çıkacaktır.
Dikili de Killik Koyu Çadır Kampını bilen var mıdır?
Nasıl bi yerdir, ücretli midir, tesis midir, wc si banyosu olan bi yer midir?
Aleyküm selam abi
Sen buradasın Tuncer abi, Batuhana ahmete mehmete gelene kadar..
Az silindir, çok iş
Selamun aleykummmmm çok uzun zaman olmuş girmeyeli
Hoppaaaa noluyo bakalım burda bizler buradayız demi Tuncer cim.
Haydi İzmir eller havaya
Hani herkes burada ama kimsenin sesi soluğu çıkmıyor, yok mu organizasyon? İzmir MT çevresi olan bir yetkili abi bir el atsa
Tuncer Abim selamlarAlıntı BatuhanK adlı üyeden alıntı Mesajı göster
Ölen yok çok şükür herkes buralarda
Tanışmak, birlikte motosiklet sürmek isteyenler varsa istediği yere yazabilir bunu. Benzer hislere sahip ve vakti olan birileri mutlaka çıkacaktır.
Batuhan buradaysa grup ölmemiş demektir
Herkese selamlar..
Herkese selamlar arkadaşlar.
Facebook Adresim. İletişim = https://www.facebook.com/mt.izmir.3
selam arkadaşlar uzun zamandan sonra çok iyi oldu inşallah eski arkadaşları görürüz
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:16 ----------
kardeşim merhaba
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:18 ----------
kardeşim merhaba
Selam arkadaşlar, uzun zaman olmuş yazmayalı... Tüm gün online olduğumuz günler geride kaldı 2-3 yılda bir kere anca giriyorum foruma
Kazasız belasız sürüşler herkese...
Merhaba arkadaşlar, 3 hafta öncesinden bir gezimiz olmuştu,
ilk video denenemdir, iyi seyirler..
Motosikletimin üstü açık..
https://www.youtube.com/channel/UCp4K0dvqaCd6YAr_beEsudA/featured?view_as=subscriber
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)