Buluşma kesinmi?Facebook grubunda paylaşılmadı da.
Buluşma kesinmi?Facebook grubunda paylaşılmadı da.
Otopark denilen yer turkuazın arkasımı? Yoksa Helikopter meydanmı inciraltı
Hava miss gibidir şimdi orada. 😞
Muhabbet çaylar, bir poşet çiğdem ☺️
Sen bi boşluk yarat çık gel gün önemli değil yaparız yine ayıpsın
Herşey yolunda giderse yakın zamanda tatil için geleceğim inşallah, muhakkak görüşürüz, özledim be
tüm kamp seven arkadaşlardan ege bölgesi için kamp alanı tavsiyelerini bekliyorummmmm
@hamzasimsek
Akyaka-ören arasında bir orman kampı mevcut
Marmaris'i geçip Datça'ya giderken 24. km de Çubucak cadır kampı var, fena değildir. (ayrıca o bölgece bolca kamp yapılacak yer bulabilirsin.)
Fethiye tarafında Katrancı Koyunda da kamp yapabilirsin.
Didim'de de vardı bir zamanlar kamp alanı ama güncel hali nedir pek bilmiyorum.
ilk aklıma gelenler bunlar. Ayrıca, yolunu Denizli'den geçirirsen çaylar benden
Edit : Köyceğiz tarafında Ekincik'de de kamp yapabilirsin bak şimdi aklıma geldi
eyvallah ismini yanlış hatırladıysam kusura bakma ibrahim..
Denizli de içtiğim çay halla tadı damağımda, hediye ettiğin camdan kuş hala masamı süslemekte. ilk fırsatta denizli ve izmir mt yi bir kamplı buluşmada bir araya getirelim...
http://atolyeh2.blogspot.com.tr/ hamza simsek blog
http://atolyeh2.com mobilya arge danışmanlık
Bir kroscu derki "Medeniyet iki tekerle başlar,çamurla genç kalır"
@hamzasimsek nasıl kadirşinas bir adamsın abi ortak kamp fikri güzel gerçekten. sizi sürekli takipteyim zaten, Muğla taraflarına bir organizasyon yapsanız eklenicem hemen.
Merhabalar,
Ben İzmir'den Çetin. Yazılım sektöründe çalışıyorum. Yaklaşık dört ay önce Suzuki Inazuma ile motosiklet hayatına ilk defa merhaba dedim. Foruma da henüz üye oldum. Öğrenebileceğimiz çok şey var. Tanışıp güzel arkadaşlıklar da edinebiliriz. Herkese selamlarımı iletiyorum.
arkadaşlar merhaba, motora yeni başladım ve tek başıma çok fazla çıkmak istemiyorum. eğer sizde yeni başlayıp, çok gazlamadan günlük tur yapmak istemiyorsanız bir program yapalım haftasonu için ?
Biz genelde buluşmalarda inciraltına gidersek helikopter pistinde antreman yapıyoruz. Buluşmalara katılırsanız tanışmış oluruz. Eğer trafiğe kapalı ve zemini iyi olan bir yer arıyorsanız helikopter pistinde çalışın derim
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)