Inciralti tarafinda bir grup motosikletli gordum burdan selam olsun. Ugrayamadim
Uzaktan kumandalı çakar lamba ihtiyacı olan varsa syorulmaz61@gmail.com dan mail atsın Elden 45 TL ye vereceğim.Kullanılmamıştır, sadece çalışıp çalışılmadığı test edildi.Aküye + - uçlarını bağlayıp direk kullanabilirsiniz.
Arkadaşlar ,
İzmirden şehir içi ve dışı tur için bilgisi yada fikri olan varmı ? Yer ve gün planlayıp bir buluşma ayarlasak nasıl olur ?
Herkese selam,
Forumu iş güç sebebiyle artık hergün takip edemıyorum ama haftada 2-3 kez göz gezdirebiliyorum sadece .
İzmir Mt olarak facebook sayfamız var. Her cuma kış aylarında karşıyaka tershane cafede toplantı oluyor Yazın alsancak çimlerde vapur iskelesinin orda toplanıyoruz.
Her cuma olmasada 2-3 haftada 1 kesin toplanıyoruz. Asfalt gezisi çok sık olmasada ara ara arkadaşlar düzenliyorlar. Arazi bölümü ise bende asfaltı bıraktıgım için sadece arazi sürüşü yapıyoruz artık .
Tanıştıktan sonrada whatsap grubumuz var anlık buluşmalar makara sohbet soru vs vs gibi şeyler konuşuluyor .Günlük 300 mesaj gelebilir katılmak isteyenlere şimdiden söyliyim
Merhaba arkadaşlar benide aranıza alırsanız sevinirim watsap gurubunda yer var mı
Selam arkadaşlar,
Bugün bostanlı beşikçi oğlu camide ikindi namazında,dün ırakta ışid saldırısında şehit olan arkadaşımızın cenaze sine katılacak olan var mı?
@sedatdurmuş
Bilgilendirme için sağolun, nasipse sizin vesilenizle orada olacağım 👍🏻
şu sıralar toplantı buluşma gibi organizasyon var mı ? bi de whatsapp grubu varmış oraya kayıt nasıl oluruz bilgilendirirseniz sevinirim
Önceki yazıları aynı şeyleri yazdık ama gözden kaçtı sanırım; toplantılar cuma günleri oluyor. Genellikle her hafta olsa da hava şartlarına göre iptal olduğu da oluyor. Bu hafta cuma eğer toplanma yapılacaksa buradan yazarız, toplanma yeri de muhtemelen yasemin kafe olur
Cok tesekkür ederim
Tershane cafede toplanırız büyük ihtimal bu hafta havalar iyi gibi . Tanıştıktan sonrada whatsap grubuna dahil edebilriz arada asfalt gezileri ve sık sıkda arazi gezileri düzenliyoruz herkes katılabilir.
Arkadaşlar herkese merhaba,
Bugun saat 20 :00'da KARŞIYAKA tershane cafede buluşacagız.
altın yoldan karşıyaka istikametine giderken sahil shell benzin istasyonun ordan sahil tarafına geçiyorsunuz. Karşıyaka sahilinin ilk başladıgı noktadan solda askeriye tershane kalıyor onu geçer geçmez solda .
Googleden ksk tershane cafe diye aratıp bulabilirsiniz.
Sorusu olanlar için cep bırakıyorum fakat 19:00'dan sonra ararsanız müsait olurum.
0555 714 37 57
Herkese iyi akşamlar.
Sizden yardım rica edecektim. Pazartesi günü ruhsat ve plaka işlemlerini halletmeye gidicem Narlıdereye.
Sanırım şöförler odasından dosya ve belge almam gerekiyormuş. Bu belgeyi narlıdere trafik şubenin oradan temin edebilme durumum var mı acaba .
herkese selamlar son buluşmayı kaçırdım ama bir daha ki sefere umarım sizinleyim görüşmek üzere
Egosu olan insan kibirlidir..
arkadaşlar selamlar
25 yaşındayım ve yaklaşık 5 senedir motosiklet kullanıyorum ve şuan dragstarım var.
şimdiye kadar klüb olaylarına kendimce sebeblerden dolayı çok sıcak bakmıyordum
şuan universitem bitti işe girme sürecindeyim ve motosiklet kullanan arkadaşım yok.
boş vakitlerimde farzımisal motoru yıkayacagım sisybar yapacagım vs vs (motorla alakalı herşeyi düşünebilirsiniz)vede sosyalleşebileceğim bir grub yada arkadaşlar arıyorum.
izmir üçyol da ikamet ediyorum.facebook adresim www.facebook.com/aliiikaplan
benim durumumda olan ve herhangi bir gruba üye olmayan arkadaşlar yada izmirde bulunan motosiklet grubları ile görüşmeye istekliyim.
birbirimizi tanıyarak kafalarımızın uyuşması halinde arkadaşlık dostluk kurabiliriz.okuma zahmetine giren herkese teşekkürler
Ali selam dostum tanıdınmı beni mct'nin eski sahibi
Dostlar ufak bir aksiyonumu paylaşayım
Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)