Herkese merhabalar.Ben foruma yeni katılmış olan genç(19) motosikletsever bir kardeşinizim.Abilerim daha ehliyeti alamadım fakat önümüzdeki ay ehliyetim elimde olacak.Yaklasik bugüne kadar motosiklet üzerinde 1000 km ye yakın yol tecrubem var.Siz değerli abilerimden daha çok bilgi almak için toplantılarınıza katılabilir miyim?
Tabiki ehliyeti aldıktan sonra
Whatsapp grubuna ekleyebilirmisiniz.
Hepinize Hayırlı geceler dilerim.
Tekeriniz daima düz bassın.
Ahmet hoş geldin. Ehliyeti aldıktan sonra ayda yaptığın kilometreyi günde yaparsın toplantılara elbette gelebilirsin, buluşma olduğunda burada ve facebook grubunda yazılıyor.
WhatsApp grubuna ise yeni katılan kişileri hak verirsin ki toplantılardan sonra, tanıdıktan sonra eklemeyi uygun gördük. Görüşmek üzere
Ustam zaten ekipmansız sürülen motoru motor olarak görmüyorum tam bir kamakazi oluyolar üstüne bide kurallara aykırı sürüşleri yok mu beni iyice ayar ediyolar :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:11 ----------
Ustam davetleriniz için teşekkür ederim ehliyetimi aldıktan en kisa süre sonra aranıza katılmaktan büyük bir onur duyarım
Arkadaslar herkese selamlar
Bugun hava yagmurlu gibi ama belkide akşam yagmaz ihtimaliyle yazalım.
Bugun saat 20.00 'da karsiyaka tershane cafede toplanacagiz.
Herkesi bekliyoruz.
Altinyoldan karsiyaka sapagina girdikten sonra dumduz tershanenin hemen 300 metre ilersinde sahil tarafinda solda kaliyor. Kisacasi karsiyaka sapagina girdikten 1 km sonra sagda dominos pizzanin karsisinda kaliyor.
Bulamayan arkadaslar mesaj yoluyla iletisime gecebilir askeriyenin ordan alabiliriz.
Motosikletlerimiz gozumuzun onunde park sorunuda olmiyacaktir.
0555 714 37 57
Selamlar. 12 yildir giris yapmamisim eskiden ne etkinlik yapardik bee.
Arkadaşlar Selam,
Eski üyeyim ama forumları çok fazla takip edemiyordum.
Güzelbahçe'de oturuyorum. Motorumun bakım ve tamirlerini kendim yapıyorum.Bu taraflarda oturup motor mekaniğiyle ilgilenen arkadaşlar varsa bilgilerimizi paylaşmaktan memnun olurum. Yaş 55 . İsteyen arkadaşlar telefonumdan da ulaşabilir. 0 533 6858206 . Her keze kazasız belasız sürüşler dilerim.
Herkeze Sağlıklı, Mutlu, Kazasız günler dilerim.
Selam arkadaşlar son 1 yıldır falan forumu takip ediyorum, bir kaç aydır da üyeyim, yaşım 26 İzmir Adliyesi'nde memurum, motosiklet tutkusu son 1 yıl içerisinde başladı, Aralık ayı içerisinde ehliyetimi aldım, şuan para biriktirme aşamasındayım, Allah nasip ederse en geç Mayıs ayı içerisinde motosikletimi alıp aranıza tam anlamıyla katılacağım, arabayla trafik tecrübem 70 Bin Km'den fazla var, İzmir'de bir kaç eğitmenle görüştüm aklımda KTM Duke 390 var, bir kısmı başlanır bir kısmı başlanmaz diyor, neyse önümde bir kaç ay daha var iyice bir düşünüp araştıracağım, ayrıca whatsapp grubunuz varsa ve dahil ederseniz motosiklet almadan da aranıza katılıp toplanmalara gelmeyi çok isterim herkese hayırlı günler...
Bu arada bu bahsettiğiniz bütün eğitim fiyatı nedir acaba? Teşekkürler...
"Olmadı Diye Sızlandığın Duaya,Gün Gelir Olmadı Diye Şükredersin."Şems-i Tebrîzî
İzmir'li arkadaşlar, yarın motor almak için İzmir'e geleceğim, Konak tarafında motoru gösterebileceğim güvenilir, işinin ehli bir usta yada servis önermeniz mümkün müdür?
Merhaba kardeşim
bizim kendi ustamızı önerebilirim sana
güvenebilirsin
konakta değil ama çok yakın
ibrahim soylu soylu motor
0 532 603 10 69
İzmir mt merhaba Beni içinizde forumda görenleriniz olmuştur belki.Yaklaşık 1.5 yıldır üyeyim.
Detaylı tanışmak bugüne nasipmiş Adım Onurhan 22 yaşındayım.Çiğli merkezde oturuyorum.Manisa da maliye 2.sınıf öğrencisiyim.
Çok aktif olmasam da her gün giriyorum foruma.İzmir mt yi çok takip etmiyodum motosikletim,ehliyetim vesaire yok diye.
Geçtiğimiz yaz ehliyetimi aldım.İnşallah mart ayında da motosikletimi alıyorum.
Motosikleti almadan ekipmanı ve güvenlik önlemlerini halledeyim dedim.Kilidi kaskı vesaire hallettim.Pantolonu da forumda ki yerli
üretime başlayacak olan deniz abi'yi bekliyorum.Eğer nisan ayına kadar üretime başlamazsa tech 90 almayı düşünüyorum.
Gelelim asıl soruya
Eldiveni almak için kahramanlar daki motoplus'a gittim fakat kapalıydı.İçerisi bomboştu sanırım iç dizaynı yeniliyorlar.
Bu yüzden alamadım. http://www.motoplus.com.tr/urun/9910...-AIRFLOW-SIYAH
Bu eldiveni almak istiyorum da denemeden almak istemedim.İzmir'de başka mağazaları var mı acaba.Yada bu eldiveni başka nerede bulabilirim.
Zor sormuşsun, revit, dainese, alpine desen adresler belli. Ama bu marka hakkında fiktim yok
yarın izmirde gazlayacak var mı
Arkadaşlar iyi geceler.Bayağı uzak kalmıştım buralardan.
19/20 mart taki motor festivalşne giden varmı aranızda?
İzmir Buca'da oturan ya da yakın olan bir arkadaştan ricam olacaktır. Sahibinden.com'dan 2.el bir bilgisayar almak üzereyim, birinin bilgisayarın çalıştığını görmesi gerekiyor sadece çalışsın bana yeter mümkün mü acaba? müsait olan var mı? özelden de ulaşabilirsiniz ...
Herkese iyi günler. Ben tekrar İzmir'e yuvasına dönmüş biri olarak vakit buldukça sürüşlere katılabilirim. Tabi bu sürüşler hafta sonu olursa. Görüşmek üzere.
Bugun saat 20.00 'da karsiyaka tershane cafede toplanacagiz.
Herkesi bekliyoruz.
Altinyoldan karsiyaka sapagina girdikten sonra dumduz tershanenin hemen 300 metre ilersinde sahil tarafinda solda kaliyor. Kisacasi karsiyaka sapagina girdikten 1 km sonra sagda dominos pizzanin karsisinda kaliyor.
Bulamayan arkadaslar iletisime gecebilir askeriyenin ordan alabiliriz.
Motosikletlerimiz gozumuzun onunde park sorunuda olmiyacaktir.
0555 714 37 57
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)