Selam Arkadaşlar.
Aliağadan veya yakın çevresinden arkadaşlar var mı acaba. Toplaşsak, tanışsak, turlasak.
Selam Arkadaşlar.
Aliağadan veya yakın çevresinden arkadaşlar var mı acaba. Toplaşsak, tanışsak, turlasak.
En yakın ben varım herhalde. Karşıyaka (:
1 karşıyaka alaybeyde benden
aliaganın neresınden bizimde şakran tarafında yazlık var sık sık gidiyoruz.
arkadaşlar
İZMİR MOTOSİKLET DERNEĞİ'nin bu akşam 02-07-2015 saat 19:45 başlayabilir.
gitmek isteyen arkadaşlar için 0 (533) 495 04 47 bilgi@izmirmotosikletkulubu.com bilgi alabilir.
kayıt ücret vs yok.
bu teorik bi eğitimmiş.
3 puroğramdan oluşuyormuş bu program teorik herkese açık.
diğer ikisi sadece dernek üyelerine veriliyormuş.
adreside şöyle tarif etti:
üçkuyular > feribot iskelesini geçince solda inciraltı tabelası özdilek oteli olan yoldan yol bitene kadar devam yol sonunda görüssünüz .
Adres: İnciraltı Cad. 10. Sok. No:38 İnciraltı - Balçova - İZMİR
Eğitimler ve dernek hakkında bilgi almak için güzel bir fırsat motoru olanlar içinde hava yağmaz ise güzel bir tur olabilir.
Bitiminde isteyen arkadaşlarla iftar yapıp akşam yemeği yiyebiliriz numaram profilimde var.
sevgiler saygılar...
servis kaçınca bendeki panik hali
Zıpkınla dalıyorsanız önümüzdeki haftalarda çandarlı taraflarına gelebilirim
Menemen var iki hafta önce şakran'a gitmiştik güzeldi.
Sevgili İzmir MT, çanakkalede öğrenci olduğumdan sadece yazları izmire gelebiliyorum motorla. Çanakkalede ustam vardı bir sorun olduğunda o şekilde yaptırıyordum fakat siz Mt ailesi motorlarınızı kime götürüyosunuz? hangi ustayı tavsiye edersiniz? nasıl gidebiliriz? yardımcı olur musunuz? Allaha şükür bir sıkıntım yok şuan ama yakın zamanda ön balatamı değiştiricem o sebepten soruyorum. Basit iş gözükse de ilerde de bir sıkıntı yaşarsak da o ustaya götürmek adına soruyorum..
balatayı al ben değiştireyim kardeşim ya...
izban inkılap durağı yanında çok eski bir motorcu var ben oraya gidiyorum bir yıldır bence uğra tanış kartını al yardımcı oluyor.
gitmeden önce üçyol- şirinyer arasında ara sokaklar dahil 20 ye yakın motorcu var ugra göster fiyat al öğle git kazıklanma ihtimalini azalt.
Lastik tamiri filtreleri yağı geğiştirdim zinçir ve firen ayarı yaptırdım 50 Tl tavladım...
birde birakıp gitme başında dur hemen halletsin sallamasyon yapıyorlar...
ya konusu açılmışken bende arka fren balatasını değiştiricem ve benzin şamandırasına baktırıcam. Bornova da bildiğiniz usta var mı?
Herkesin kendi ustası var tabiki herkes kendi ustasını önericektirUYKUSUZ CORAP
Ben ise alsancakta opetin 50 metre ilersinde solda motorcular sokagı var.
Sokaga girer girmez ilk sag soldan ilk dükkan ibrahim usta. Piste makina hazırlayan ustalardandır kendisi .( 0532 603 10 69 )
Hemen o sokakta Şahin algac var. Facebooktan bakabilirsin türkiyenin en ünlü stuncusudur fakat asıl meslegi tamircilik.
Bu arada diger arkadaşlarında tavsiyelerini dikkate almayı unutma
Şahin motoruda tavsiye ederim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:42 ----------
Ceyda bornovada nerde var bilmıyorum ama ibrahım ustayı öneririm alsancaktaki.
Numarasını yukarda yazdım bulamassan yardımcı olur.
Benzin şamandırasına neden baktıracaksın çalışmıyormu gösterge boşverr zaten az yakıyor
Facebook Adresim. İletişim = https://www.facebook.com/mt.izmir.3
Çamdibinde benim sürekli gittiğim bi tamirci var ama başkaları önerir mi bilemem Bahri usta
Şimdi bornovadaki usta yapamazsa mecbur yine götürüceksin birinden rica etsen ? o götürse alsancaga
Muhtemelen kırmayacak insanlar var sağolsunlar. Ama keşke kendim halledebilsem :( İnsanların kendim yüzünden zamanından zırt pırt çalmak hoşuma gitmiyor. Ben yine de şöyle bir bornovanın altını üstüne getireyim bakalım
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:01 ----------
ETKİNLİK ÇAĞRISI:
İlla motor etkinliklerini duyuracak değiliz ya
Cuma günü, gündoğdu meydanında, iftar ezanına doğru, çimlerde iftar sofrası kurulacak. Maceraperest dağcılık grubunun oluşturduğu bir organizasyon. Herkes kilimini ve yemeklerini alıp katılıyor, yemek getirmezseniz de ikram ediliyor. Amaç paylaşım. İsterseniz cuma günki toplanmadan sonra iftar organizasyonuna, oruç tutun ya da tutmayın, yanınızda yemek getirin ya da getirmeyin katılabiliriz - tabi getirirseniz daha iyi olur - . Tahmini olarak 1100 kişinin katılacağı bir organizasyondur.
Bir gün illa gireceksin o yola. Olmadı toplanalım hep beraber gidelim. Arada kaynarsın en azından
Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)