3leme mi aman kalsın zaten artcı olmayı sevmem ya
2 litre benzin bi de yarım ekmek köfteye eğitim verilim. Ara ara da kola takviyesi fena olmaz. O da size oluru normalde tamdan aşağıya yemem.
Cem bi ara sertifikanı gel al.
Zart moto school
-Motosiklet sürmek bir sanat, sanat değ mi?
Egitim iyidir be...
Marvel ben izmiri bilmiyorum ama yolu buluruz dersen metroya atla gel beraber gideriz...
Uyarsa sana numarani gönder olurmu.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:12 ----------
Bu arada güzel bi cross buldum anlaştık sayılır motoru yada arabayı satmam lazım... Telike bi mont almistim 2beden buyuk bana atsan yazik satsan yazik uyarsa beyenirsen bi dene al dagda bayirda duşünce çok faydasi oluyor
Yapmayın be arkadaşlar, kolayca eğitmen olunabilir belki ama netice de bir eğitim söz konusu ve hayat kurtarıcı olabilecek derecede öğrenilecek şeyler vardır. Gerçekten gelip faydalanabilecek kişilerin hevesini kırmayalım şimdi; mesela benim (şaka şaka benim heves öküz gibi vur vur kırılmıyor hanzo)
zaten aklımda bi rota vardı geçerken adaya da uğrarız seaways yazar geçeriz :D
şaka bi yana ceyda özellikle benim bu makaraya böyle giriş yapmamın nedeni bu. çok basit olarak motosikletindeki hayatı bir problemi farkedemeyen adam var. ben eğitmenim diyor. ben 10 mt sonra bu motorda bu sıkıntı var abey diyorum :D doğrudur diyip geçiyor neden? çünkü o eğitmen. ben de eğitimsiz(!) sürücüyüm. :D ne gerek var eğitime girmeye gidelim eğitmen sertifikası alalım. :D hatta batu hazırlıyor galiba bi ara otoban kenarında mangal yakarım köfte size :D
Toprağı hatmeden asfalta hükmeder
Twitter/instagram @ywitcan
Yiğit Can
Bizler kendi aramizda takiliyoruz haricinde ben art moto akademiyi severim fakat 2 3 defa teori egitimine katildigim icin artik katilmak istemiyorum.
Katilicak arkadaslar ortak bi noktada toplanip gidebilir.
iZMİR MT BU CUMA SAAT 20:00 'DA ALSANCAK GÜNDOGDU Meydanın topnacak arkadaşlar bilginize.
Daha sonra hemen yan taraftaki çimlerde oturacagız.
Olurda bulamasanız mesajla yada arayarak ulaşabilirsiniz.
0555 714 37 57 ( cem )
Aynen dostum aynı yer.
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)