Mayo havlu, varsa zıpkının al. Ben dalmayı da planlıyorum. Hani hiç olmadı ayvalığa yazlığa gideriz son anda fikir değiştirirsek. He bi de işe malzemelerle gitme şansın vatsa iş çıkışı bana gelirsin, buradan gideriz
Mayo havlu, varsa zıpkının al. Ben dalmayı da planlıyorum. Hani hiç olmadı ayvalığa yazlığa gideriz son anda fikir değiştirirsek. He bi de işe malzemelerle gitme şansın vatsa iş çıkışı bana gelirsin, buradan gideriz
Evet millet karar verdik mordogan yakamoz sahiline kamp kuracagiz bilginize.
Vakti musait olani bekleriz tahminim 14.00 15.00 civari yola cikacagiz.
Bu gün Alsancak oto da KTM test sürüşünü yaptım. 1190 Adventure modeliydi. Motorun süspansiyonu, yüksekliği, frenleri, hafifliği, manevrası, oturuş pozisyonu, torku çok iyiydi. Tek beğenmediğim yönü resmen titriyor. Her devirde de titreşim var. O teknolojiye sahip, o paraya satılan motorun titremesi bana çok anormal geldi. Kullananların hepsi de titriyor diye şikayet ettiler. Test motorunda mı sıkıntı var, yoksa hepsi mi öyle bilemeyeceğim. Ondan sonra kendi motoruma binince o kadar sessiz ve titreşimsiz geldi ki, kıymetini bir kez daha anladım.
heralde kask ve yelek hediyeli olandan bahsediyor yiğit
Karşı taraftan batunun dedigi gibi ses çıkmadı. Defalarca mesaj ve ulaşmaya çalışmamıza ragmen geri dönüş yapılmadı.
Rahmi hocanın suçu yok daha çok turingte hata görüyoruz ama bu onların zorunlu olarak yapmaları gereken bir program degildi bu yüzden sorumlu tutmakta yanlış olur.
İzmirde 200 300 kişilik bir potansiyelin oldugunu diger illere gösterdikleri ilgiyi izmirdede uygulamaları gerektigini göstermeye çalıştık fakat sonuç olumsuz oldu görüldügü üzere.
Yoksa benim ne kaska ihtiyacım var nede teori egitimine. İstanbulda yaşamadıgı için izmirlilerin böyle bir programı kaçırmasını istemedik fakat yapıcak birşey yok.
Art moto akademi ve omm akademinin teori egitimleri devam edicek. Onları takip edip izmir li arkadaşlar ile ona katılabilriz. Daha önce teori egitimine katlmayan arkadaşlarada yararı olur.
Facebook Adresim. İletişim = https://www.facebook.com/mt.izmir.3
Az Biraz gezdik geçenlerde
http://www.motosiklet.net/forum/etki...ml#post3622273
hocam ben de 1190 adv denedim. özellikle ilk dikkat ettiğim şey titreşimi oldu sizin söylediğinizden sonra fakat ben dediğiniz gibi rahatsızlık veren bi titreşimle karşılaşmadım. her motosiklette olan standart bi titreşim vardı.
her devirde aldığınız torku müthiş ölü devir yok gibi bişey.
oturuş pozisyonu touring
motor karakteristiği adeta bir pist makinası. (sport modda) gazı çevirmeye gelmiyor önce sarıyor sonra tutunup inanılmaz eğlenceli bir torkla uçuruyor. virajları çok tatlı. bi an virajı alamayacağımı düşündüm biraz daha kontra verdim oohhh mis gibi yata yata döndüm
çok fazla elektroniği olması biraz bana göre değil. fiyatı hiç bana göre değil zaten. çok eğlenceli kullanması fakat fiyat bakımından bana gelmez ayağımı yorganıma göre uzatayım
Toprağı hatmeden asfalta hükmeder
Twitter/instagram @ywitcan
Yiğit Can
Arkadaşlar 19 Masyıs Salı günü izmir kuşadası yolunda (ahmnetbeyli üzerinden giderken) plakamı düşürdüm, yeni plaka için işlemlere başladım ama yinede gören bulan olursa, buradan bana ulaşırsa sevinirim. Hepimize Bol ve kazasız sürüşler.
Not: plakalık kırılmış üstünde eypbike ın plakalığı var 35DC ile başlıyor plakam
Yeni plaka için, plakanın değişecepi söylenmidşti bana ruhsatla beraber. Sizin plakanın aynısı mı basılacak sordunuz mu?
Aynısı basılacak. Siz değiştirmek istemezseniz değiştirmiyorlar.
Beni yanlış bilgilendirdiler ya da sizin gittiğiniz yerin haberi yok. Bana söylenen, motosiklete tek plaka olduğu için kaybolunca yeniden plaka veriliyor olduğuydu... Bir daha şansımı deneyeyim öyleyse, herhangi bir yerden plaka basıma gidebikiyor muyuz ve maliyeti ne oluyor?
http://www.suatyuksel.com.tr/urunlerimiz.php
Kordonda istediğiniz plakayı yaptıra bilirsiniz. Ama kıl bi polise denk gelirseniz cezai işlem vardır
Teşekkür ediyorum LİNK için.bahçelievler çevik kuvvet yakını diye bir yerde? Mühürlü plaka bastığını söylemişti facebooktan bir sayfa ile iletişim kurduğumda. En olmadı öyle yapıcam yasal yollar pahalıya gelirse
arkadaşlar bana söylenen ruhsat fotokopisiyle gidiyoruz bağlşı olduğumuz trafik tescile oradan alacağımız yazıyla kemerdeki plaka basım yerine gidiyoruz 15 tl ye kare plakamızı bastırıyoruz.
arkadaşlar tamam yeni plaka yaptırıyorsunuz fakat eski plakanızın kötü ellere geçmediğinden nasıl emin olacaksınız? birisi taktı paso radar yiyor diyelim. bu yüzden kaybolduğuna dair resmi gazete ilanı ve plaka değişikliğine mutlaka gitmenizi öneririm.
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)