Bence bilmediginden dolayı yanlış düşünüyorsun
Kimsenin birbirine yardım etmedigi yok facebook'tansa buranın daha canlı kalmasını bende isterdim fakat,,, bildirim gelmemesi daha hızlı soru cevap şekli oldugundan facebook üzerinden önermiş arkadaş iyi niyetinden.
Facebook grubunda izmir mt grubunu mt07 sanan kişiler dahi var yani siz yolda el salladıgınızda forumun mt'nin ne oldugunu anlamayabilirler büyük ihtimallede karaburun dönüşü arkadaşlar görmemişlerdir hepsi iyi insanlardır
İzmir mt sayısı facebookta 350 küsürlere dayandı bi gezi organisazyonunda nerdeyse 50 kişiye yakın sayılar çıkabiliyor . Herkesle tek tek ilgilenip tanışıp kaynaşamıyoruz.
Daha dogrusuda facebook'da gezi düzenlememeye karar verdik . Gezileri 1 kişi düzenlemiyor whatsap grubumuz var ve kafası esen haydi ben cıkıyorum diyor takılan takılıyor olay bu
Arkadaşlar foruma yazmıyorlar evet tanımadıkları kişilerle yol yapmak istemiyor olabilirler çünkü 1-2 defa düşmeli ufak kazalar yaşandı haklılarda.
Toplantılara bu yüzden çagırıyoruz şayet bu işi hobi olarak ve gönülden yapıyoruz bi kazancımız bi gelirimiz üye başına aldıgımız bir maaşımız yok
Fazla degil 5-10 sayfa geriye giderseniz bunları tekrar tekrar yazdıgımı görebilirisiniz.
Forumu takip eden üye sayısıda 10 -20 kişidir maksimum ara ara izmir mt'ye girip gelen soruları cevaplamaya çalışlıyoruz Fakat buranın Facebook'a göre cansız kaldıgından bende biraz rahatsızım bunun sebebi ise burada daha bilinçli kullacılar bulmak mümkün. Facebook'dan her tel insan gelip çatabilir bunlarla karşılaştık . Artık daha sık takip edip gelen soruları kaçırmamaya çalışacagım