Ben hiç bilmiyorum, motosikletle alakalı bir problem mi?
Cumartesi Bayındır kemalpaşa kaçamağı
http://www.motosiklet.net/forum/etki...-kacamagi.html
Uygun fiyata oynanmamış orjinal modifiyesiz CUB tarzı motorsiklet ariyorum eger bu konuyla ilgili bir fikriniz varsa yardimlarinizi bekliyorum..
buluşma var da gezi yok mu gezi? yağmur-soğuk aramayan motosikletliler olarak
İzmirli arkadaşlar selamlar size İzmir'deki bi motosiklet mağazası halkında bilgi danışıcam MCA MOTOR burdan lastik almayı düşünüyorum fiyatları istanbula göre gayet uygun ben istanbuldayım kargo ile gönderecekler ilk önce havale yapmamı istediler ne dersiniz güvenebilirmiyim
Toprağı hatmeden asfalta hükmeder
Twitter/instagram @ywitcan
Yiğit Can
Noel öncesi son buluşmamız olduğundan, klasikleşen Cuma toplantımızı 'İzmir MT Happy Christmas Party' konsepti adı altında düzenleyeceğiz. Bizim için hazırlanmış olan han'da çeşitli ışık animasyonları, dans showları vb. gösteriler olacaktır. Evettt şimdi sizin yapmanız gereken şey ne? Akşam için plan yapmayıp motosikletinizin kontağını çevirip üstüne atlayıp gelmek. Fix saatimiz olan 20.30 ile 00.00 arası orada olacağız. Etkinlik mekanımız her zamanki gibi Karga Hookah and Beer House olacaktır. Yer ve organizasyon ile sorusu, sorunu, önerisi, şikayeti olan 05545411771 nolu telefondan sekreterim aracılığı ile bana bağlanabilir. Bu çılgın party için senide aramızda görmek istiyoruzzz. Sakın geç kalma erken gel
Sadık kızlar nerede sadıkk
Fazer ile İzmir -Çanakkale gezim iyi seyirler
http://www.motosiklet.net/forum/etki...20-km-cem.html
iyi akşamlar arkadaşlar.izmirde radyatör tamiri yapabilicek bi yer varmı.radyatörüm delindide ufak bi taş gelmesiyle çok büyük bi delik değil
Başka yerlerdede vardır mutlaka ama benim tanıdıgım 4ncü sanayide Gül ticaret var onun 3 yan sırasında radyatörcü var. İsmini unuttum şimdi ama Gül ticaret daha ünlüdür kolay bulursun ona sorarsan radyatörcü nerde var diye hemen gösterir.
Yanlış hatırlamıyorsam Bozoklu egsoz radyatör olması lazım. Daf radyatörü yapıyorlar senini 600fi'de kolaylıkla halleder.
Arkadaslar merhabalar bu aksam saat 20.30da kemeralti kizlaragasi haninin icinde bulunan karga cafede toplaniyoruz bilginize.
Motorlu motorsuz dileyen herkes gelebilir.
Geçen hafta sonu izmirde Yamaha mt07 kullanan 4 arkadaş bir araya gelip güzel bir etkimlik ve tanışma sürüşü yaptık arkadaşlar
ilk sürüş olmasından dolayı biraz aksaklıklar çıktı ama çok keyifliydi
özellikle akssuarlı gri MT07 ( Burak abinin ) baya ilgimizi çekti
kuyruk iptali ve katlanır plakalı yapan kırmız MT07 ( göktuğun makina ) oda acayip şekildi
ama her türlü en güzeli olan RaceBlue 'lar ( benimki ve Eymen nin ki )inanılmaz yakışiklıydılar
İyi SEYİRLERR
bugün feribota giderken takla atmış araba vardı. haberlerden baktım bir şey bulamadım. ölümlü değil galiba. araba zaten kendi kendine kaldırıma çarpıp takla atmış gibiydi, büyük bir hasar, ezilme yoktu. etraftaki insanların halinden de ciddi bir şey olmadığı belliydi. geçmiş olsun.
Herkese hayırlı günler.İsmim Gökhan. Kabul ederseniz aranıza katılmayı düşünüyorum. 12 yıl ardından arabamı satıp bugün bir motor aldım hyosung gt250r... Aldım almaya ama ne usta tanırım ne yer bilirim. Bornova da oturuyorum bu alete kim bakar kim kazıklamaz. Bir diğer sıkıntımda kasktan yana elimde shark marka bi kask var ama motor full siyah kaskın renkleri bordo beyaz çok uyumsuz zorda kalmazsam kullanmayı düşünmüyorum. Kask ekipman ihtiyaclarını nerelerden karşılıyorsunuz.Çin malı kullanmayalım ama kazıkta yemeyelim Hepinize şimdiden teşekkür ederim umarım yavaş yavaşta tanışma fırsatı olur. Sizlerden öğreniceğim çok şey var. şuan konulara tam fransızım ilk defada bu tarz bi motor kullanıyorum sonumuz hayrolsun. Kaskın renkleride böyle satsam para edermi bu?
Hayirli olsun. Kazasiz belasiz tekerin duz bazasin.
Bence bu kask cok eski degilse (uretim tarihi) bunu kullanmaya devam et. Sonucta podyuma cikmayacaksin. Siyah yerine beyaz beya acik renkli kiyafet kask bence daha islevsel.
Yoldaki gör suruculer belki bi ihtimal fark edebilirler...
Siyah motor alıp gapkara giyinmek zorunda değiliz ya, ghostrider dolu zaten memleket
Zevk sizin zevkiniz tabi ki, kahramanlarda bir çok motosiklet malzemesi satan dükkan var
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)