Arkadaşlar öncelikle iyi günler dilerim.Her hafta geleneksel olarak yaptığımız çimbar etkinliği yarın da Alsancak çimlerde(alsancak iskelenin hemen yan tarafı) saat 20:30 gibi başlayıp devam edecektir.Sormak istediğiniz birşey olursa bana bu numaradan ulaşabilirsiniz(05057357361).Iyi forumlar dilerim.
Arkadaslar ramzey qm 250 kullanan yok mu
Motor olmayanda katılabiliyor mu
İyi günler İzmir Mt ailesi.. Geleneksel olarak düzenlediğimiz Çimbar etklinliğimiz hava muhafeletinden dolayı Cafe Buluşma Organizasyonu olarak değiştirilmiştir. Buluşma yerimizi fiyatları ve rahat muhabbet edebilmemiz açısından KARGA cafe olarak seçtik. 20.30 - 00.00 arası orada olacağız. Otopark sıkıntımız araba içinde motosiklet içinde bulunmamaktadır. Şubat 2015 Motosiklet Fuarı ile ilgilide konuşacağız. Aklında yer veya buluşma ile ilgili soruları olanlar 05545411771 telefon numarasından Sadık Yılmaz yani bana ulaşabilirler. Turkish Road Directions: Kemeraltı Kızlarağası hanının kapısına sırtını verdiğinde saat 2 yönünde gözüken tek cafe Hepinizi bekleriz..
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:54 ----------
kesinlikle.. Çankaya Metro ile 10 dk'lık yürüme mesafesindeyiz geldiğinde ararsan seni karşılayabilirim.
Bİ selektöre BİN manita
Tatilini yaptın.. Dinleneceğin kadar dinlendin.. Ne zamandır 'hani gezi yok mu yaağğ' da diyordun. Eee o zaman İZMİR MT olarak 07.10.2014 (Bayramın 4. günü) düzenlediğimiz bu sürüşe katılmak için daha ne bekliyorsun Benim moturum küçük ben gelsem yetişebilir miyim? Benim moturum çok güçlü 90'la gidince hararet yapıyor, gitmesem mi? Acaba ortam nasıl? Beni sarar mı? Sorularınız ile kafanızı hiiiç meşgul etmeyin ve o tarihte gününüzü boş bırakmaya çalışın yeter. Şimdi gezi ve sürüş detaylarımıza gelelim. Gezimiz sabah 09.00 buluşmasından sonra Şirince'de Yüksel abimizin anlaşmalı olduğu kahvaltı salonuna giderek nefis bir kahvaltı ile vucudumuzun mutluluk hormonu salgılaması ile başlayacak. Gelen giden çayların ardından, güneşin bedenimizi ısıtması ile ve güzel egzoz seslerimiz eşliğinde Kuşadası Merkez'e doğru süreceğiz. Kahve ve muhabbet ile birlikte muhtemelen gelirken ki virajlı yolların kritiğini yapıyor olurken tam karşımızdan Kuşadası'nın nefis denizinden gelen meltem esintisini hissediyor olacağız. Akşam ise hava kararmadan önce de güvenliğimiz açısından yola çıkmış oluruz. Bu güzel unutulmayacak gün için yapman gerekenler.. Kahvaltı için bir gün önceden akşam yemeğini az yemen. Kontrolleri yapılmış, deposu dolu motosikletin ile 09.00'da belirleyeceğimiz yerde olman yeterli. Haydi ne duruyorsun katılsana... ;)
https://www.facebook.com/events/3806.../?notif_t=like
yapıldı hocam yakında fotoğrafları paylaşır arkadaşlar.
Güvenebiliceğimiz bir firmadan motor kiralamak istiyorum bilen varmı böyle bir yer ? 3 gün kiralayacağım, ehliyet 2 aylık, tecrübe 6-7 yıllık
Malesef 2 aylik ehliyete zor motor verirler. Sansin bol olsun.
günü birlik ayvalık kaçışı ilk kez giden biri olarak çok beğendiğimi belirteyim.
giderken pek durmadığım için foto çekemedim..
buralarda özellikle adım başı durmak istedim, foto çekmek, etrafa bakınmak, öyle güzel yerler
şeytan sofrası..
Motosikletimin üstü açık..
https://www.youtube.com/channel/UCp4K0dvqaCd6YAr_beEsudA/featured?view_as=subscriber
Halil dostum eline saglık çok güzel fotolar. Hep free takılyıorsun bu aralarda arayı çok açma gel gözük arada
Selam arkadaşlar istanbuldan 8 kasımda sökeye gidicem izmir üzerinden. Çok geldim sökeye ve gunu bırlık izmire çok geçtim izmiri seviyorum baya ama motorla ilkkez izmirden sökeye gidicem. Hgs vs. yok izmirden sökeye nasıl gidicem otoban mı var hgs mı almalıyım? Genelde bilmediğim yerlerde tabelaları takip ederek buluyorum hep tabelaların yonlendırmesi yeter mi bana?
otoban üzerinden de gidebilirsin hgs gerekir. eğer almayayım dersen iki seçeneğin var şöyle izah edeyim
torbalı>selçuk>kuşadası>söke
diğer bir şeçeneğin
Torbalı>Selçuk>ortaklar,germencik istikameti germencik e gelmeden ortaklardan sökeye
Menderes-Ahmetbeyli-Kusadasi-Söke de yapabilirsin. Bence daha eglenceli bir yol.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:56 ----------
İzmir'de kiralayan var mi bilmiyorum. Sahibinden.com da ilan var. Ceylan oto kiralamadan. Skuter kiraliyorlar.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)