Öyledir bilmezmiyim
Öyledir bilmezmiyim
bu hafta toplantı haftası mı? cuma ya da ctesi gecesi toplantı varsa katılmak isterim.2 haftada 1 toplanti olup 2 haftada birde gezi oluyor.
Cuma aksam 8de alsancak kordonda oturyoruz cimlerde .
20.00 20.30 civarı gelmenizde fayda var gecen sefer solmyr nick arkadaa malesef azicik gec gelmemiz yüzünden bizi goremeyip dönmüş.
Toplanti 8de.yani 20.00
Bir degisikli olurda iptal edilirse buraya yazarim.
vay ben bulamadım vay ben gelemedim olmasın
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:13 ----------
bir üstteki resim de belirtilen yer Pasaport İskelesi değil yanlış oldu..
gayet açıklayıcı oldu eyvallah
bu toplantı saat kaça kadar sürüyor malum iftar yapacağız sonra geleceğiz
ertesi gün kpss olmasa sabaha kadar otururdum da kpss var 11 gibi ben kaçarım
Arkadaşlar kız arkadaşım izmire geliyor. Kalcak yer lazım. Pansiyon,otel,motel apart vs bakıyoruz. Nerelere bakmamı önerirsiniz? Aynı odada kalmamızı sorun etmicek bir yer lazım zaten uyumaya gidicez bütün gün izmiri vs gezdiricem.
cbr 250 ile daha 2 ay dolmadan kaza geçirip vefat eden arkadaşımız http://www.motosiklet.net/forum/kaza...dan-olum.html
nerede kaza yaptı acaba? havalimanında çalışıyormuş gaziemir yolunu hiç sevmiyorum orada olabilir
izmir gaziemirde motor kazası bir arkadaşım daha gitti allah rahmet eylesin http://yasam.bugun.com.tr/yeni-aldig...haberi/1176684
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Arkadaşlar nerdeyse her akşam güzelyalı da Ottoman cafede takılıyorum arkadaşlarımla. Gelmek isteyen olursa bu akşam yine orada olacağım. Beklerim
biz birara sürekli ottomana gidiyorduk artık alsancak çimlerde buluşuyoruz
abi en güzeli getireceksin topcase de kömürlü semaveri yapacaksın çayını Göztepe sahilde yalnız ne topcase var ne semaver
Valla ben bi tane nargile koymayı düşünüyorum heybeye sende semaver getirirsen kömürüyle hem çayımızı içer hem nargilemizi tüttürürüz
büyük ihtimal ramazanda sonra olur bu konu üzerinde çalışacağım
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)