Buz motoru arayın Necdet Buz veya Yasin usta ile konuşun montaj dahil fiyat alın , pazarlık yapın hesabınıza uyarsa taktırın. Olmazsa lastikleri oradan almanız şart değil sadece montaj balansıda orada yaptırabilirsiniz 30-40 tl tutar sanıyorum.Yada eskiden balansmı vardı diyip olmasada olur derseniz herhangi bir motorcuda 20 tl ye taktırın 220 tl ye mal etmiş olursunuz.
Bu gun aradim buz moto yu. Adam 250 tl lastik 20 tl ye de takiyoruz dedi.
Bende cok degil mi internette 200 tl ye var on arka deyince, direk al kacirma falan demeye basladi. Sonra o toptan fiyati yok bilmem ne soylemeye basladi. Sonra diyr lastikleri alirsan taktrma bizde 50 tl dedi. Biraz degil fiyatlar baya ucuyor.
Selamlar arkadaşlar. Ege üniversitesinde okuyorum Bornova'da yaşıyorum. Motosiklet sahibiydim fakat aile baskısı ve kendi isteğim sebebiyle otomobil sahibi oldum (çok pişmanım çok). En kısa sürede motosiklet alma düşüncesindeyim. Yakınlarda buluşma veya kısa geziler olursa gelebilirim, motorsuzları veya motorluların fazlalıklarını taşıyabilirim İyi akşamlar.
Herkese iyi akşamlar dilerim.Yarın bir arkadaşımla çeşme ılıcaya 1 gece çadırda konaklamalı gezi düzenliyoruz.Sabah saat 9-9.30 gibi yola çıkacağım gelmek isteyen olursa irtibata geçerse çok sevinirim.İyi forumlar
ve işte beklenen video
Yüksel abi ve benim bugün ki kuşadası kaçamağımızın ahmetbeyli selçuk arası gopro yol videosu
http://www.youtube.com/watch?v=5fgms...ature=youtu.be
Bugün için herkese teşekkür ederim arkadaşlar gerek sohbet olsun gerek harley davidson test sürüşleri olsun gerçekten çok eğlenceliydi. Bence herkes ölmeden önce bir kez de olsa harley davidson kullanmalı ( aynen bizim gibi ) biraz yağmur yağdı sürüş ve harleyleri yolda tutmak zorladı bizi ama üstesinden geldik herkese saygılar selamlar siz anladınız onu
Oyun kuralları haksızlık üzerineyse, kendi adaletimi kendim sağlarım.
Yağmurda Harley keyfi bambaşkaymış bugun görmüş olduk. Teşekkürler herkese
yağmurda alet yağ gibi kayıyor süper gidiyor var mı yok mu anlamadık diyorsun yani Emre
doğukan ben ve yüksel abi ile kuşadası gezimizin
kısa bir filmi
Musti ve doğu geri dönüyor
Oyun kuralları haksızlık üzerineyse, kendi adaletimi kendim sağlarım.
Arkadaşlar Selamlar
Yakın tarihde herhangi bir organizasyon varmı uzak kaldım baya :(
Arkadaslar merhabalar.
Gezi ve organisazyonlari hem buraya hemde facebookta ki izmir mt grubuna yaziyoruz.
Bugun daha yeni Harley davidson test surusunden geldik mesela.
Yakin bir zamanda organisazyon ve toplanti olursa mutlaka izmir mtye yazariz.
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)