Arkadaşlar ; motosiklet top case- Sanayi ve Ticaret Bakanlığı- Emniyet genel müdürlüğü - Trafik - ceza- 72 TL- (7 bira = 36 çay =25 gazoz =72 poğaça ) işleri ne oldu
Arkadaşlar ; motosiklet top case- Sanayi ve Ticaret Bakanlığı- Emniyet genel müdürlüğü - Trafik - ceza- 72 TL- (7 bira = 36 çay =25 gazoz =72 poğaça ) işleri ne oldu
abi ben söktüm nolur nolmaz o paraya benim depo 1.6 kere doluyor
Erdogan abi gs i alinca soyle endurocu tayfa bi balkan turu yapalim
Baska motorla gidende balkan harbi mi cikar başkanim))
Apaçiler ( can , alper ,kaan , pamir, sadık, gürkan ve gizli apaçi kemal :D ) toplanın bizde yolda bu enduro tayfasını taciz edek :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:20 ----------
Apaçiler ( can , alper ,kaan , pamir, sadık, gürkan ve gizli apaçi kemal :D ) toplanın bizde yolda bu enduro tayfasını taciz edek :D
Emre sen endurocu olacan kanka.
Yenge düğünde v stormun rahatligini sezdimi sanada aliriz bi v storm
Kardeşim sorma ya valla düğünde o v storm a bi binerse dahada racinge bindiremem büyük girdaptayım :S Ben en iyisi hatuna bir tane spacy falan alıyım olmazsa arkamızdan gelir geizlerde fıtı fıtı
Endurocu olacaksın ben inanıyorum
Dostum erken daha ya Erdoğan abinin , Yüksel abinin bide bizim M.Kaptanın yaşına gelince olurum endurocu
herkese merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katılıyorum... sevgiler...
Emre sen merak etme yaz sonu param yeterse duke 200 yetmezse wr 125 x alıyorum abi tek teker gezecez bundan sonra apaçiliğin felsefesini yayacaz
Tuncay takma balans işlerinide hallediyor bildiğim kadarıyla buzzmoto. Darknessın dediği gibi tarihte önemli motomaxde ki adam bana olur mu ya 5 yıl ömrü var en az diyordu
Gökyüzünün güzelliğini görmeyenler, kuşların neden uçtuğunu asla bilemeyecekler
Gökyüzünün güzelliğini görmeyenler, kuşların neden uçtuğunu asla bilemeyecekler
ben motoru 3000 bakıma götürdüğümde vitrinde gördüm sıfırını üstüne bindim falan baya güzeldi hiç 125 lik gibide durmuyodu bayıldım tipine ;) ne kadarmışki?
kanka sıfırı 9250 şuan fiyatı fena yanlız üstündeki malzeme kaliteli. son hız 110 gidiyor 125 lik olduğundan o var. Benim memlekette satan gördüm bitane 2011 model 6250 yazmış 17 binde bir incelerim ama sıfır raceblu aklımı çeldi
Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)