hava iyi olursa bu sadece özbekle kalmasın turlayalım biraz yemeğimizi özbekte yeriz
hava iyi olursa bu sadece özbekle kalmasın turlayalım biraz yemeğimizi özbekte yeriz
Çeşmealtı'ndan gezile gezile gidilebilir bence çokda güzel olur. Hatta daha fazla zaman kalırsa Bademler-Seferihisar tarafına çıkılıp ordan bile gelinebilir. Maksat yol yapmak
Rotayi uzatmamak gerek yağmurlu hava cunku.
Yagmuruda riske alip hatta yagmurla beraberde gidebiliriz o yuzden gidersek yarin oglen 1 yada 2 civari yola cikariz aksam kararmadan doneriz.
Kesin sayi cikaralim kimler geliyor.
Yarın Çeşme tarafına yağmur yağma olasılığı daha yüksek. İzmir daha sakin. Ayrıca rüzgar da çok şiddetli olacak gibi görünüyor. O yüzden bu gezi işini Pazar yapsanız daha iyi olur bence.
pazar yapalım ya pazar bi ihtimal açılır belki hava
Aynen pazar daha uygun.
EVET PAZAR GÜNÜ HAVA DAHA İYİ GÖRÜNÜYOR.HAREKET NEREDEN SAAT KAÇTA ? BEN YARIN HAREKETLİ OLACAM CEPTEN RAHAT SİTEYE GİREMİYORUM CEM BAŞKAN İSTERSEN MESAJ AT WATS UP YADA NORMALDEN.YADA TELEFONUNU YAZ BEN ARAYAYIM.BENİM 506 328 1940 (SON DÖRT HANESİ DOĞUM TARİHİM AKILDA KOLAY KALIYOR )
Abi numarayi kaydettim ben seni ararım gezi saati ve yeri yarin netlesir.
Merhaba siteye kayıt olalı 1-2 ay oldu. Fazla giremesemde forumu takip etmeye çalışıyorum. Pazar günü kabul ederseniz bende aranıza katılıp tanışmak isterim. (Hava yağışsız olursa...)
Tabiki bekleriz...
Facebooktan izmir mt grubunada katılın buluşma yeri ge saati bugun kesinlestirip yazacagim.bildirim olarak geliyor facebooktan.
Burdan da paylasirsan sevinirim. Cunku facebook kullanmayanlar var benim gibi
artık yeni bir izmirli arkadaşınız var
Umarım yağmur olmaz da bişiler yaaprız zira dün gece hayatımın en ıslak sürüşünü gerçekleştirdim alsancaktan göztepeye gelene kadar
Merhabalar.Şimdi cok sevdigim bir arkadasim aradi.Babasini kaybetmis.cenazesi şansıma !?urla zeytinalani camisinden 13 te kalkicak dolayisi ile ben size oradan katilirim.
Tamamdir abi basiniz sagolsun.
Simdi dostlar bayan artciyla gelmek isteyenler cekinmeden gelebilir bazi arkadaslar bayan artciyla gelicek cekinmelerine gerek yok..
Yarin 2de goztepe iskele yagmur olmazsa..
Bir aksilik olmazsa bende geliyorum
tamamdır dostum yağmur olmazsa büyük ihtimal bende ordayım.
deneme
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:46 ----------
deneme..
yine ben bir yere gitmiştim
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)