Oturdugum yer kaynaklar tarafında guzel piknik
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:35 ----------
Piknik alanı guzel semaverde çay harika misafirim edebılirim arkadaşlar sizleri pazar gunu
Oturdugum yer kaynaklar tarafında guzel piknik
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:35 ----------
Piknik alanı guzel semaverde çay harika misafirim edebılirim arkadaşlar sizleri pazar gunu
Anıl bey gruptaki bazı arkadaşlar ögrenci oldugu için benim gibi
Bu 2 hafta üniversitemizin final haftası. Alttanda dersimiz kalmasını istemedigimiz için ben bi 1-2 hafta kadar daha sahalardan uzagım.
Daha sonra tatiller başlıyor gezmeye devam edicem.
Pazar günü diger arkadaşlar aktif olucaktır.
Tamam inş. Bi sonraki gezilerde birlikte olmak dilegiyld
Günaydın arkadaşlar
Fotonu yesinler
hehehe gosterelım bıraz motoru )
merhaba arkadaşlar motorumu satmayı veya takaslamayı dusunuyorum. Takası sadece yamaha fazer ile dusunuyorum linkte numaram mevcut ulasabılırsınız.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-sahibinden-temiz-600f-149537283/detay/
kanka takas yapak kanka
Getiriyorum hemen motoru :D
Günaydın herkese, hafta sonu Kaynaklar'da güzel bir gezi ve tanışma turu yaptık.
Bizi misafir eden Anıl arkadaşımıza çok teşekkür ederiz..
Dönüş yolunda ise iki tırmanışcı ybr'leriyle bize eşlik eden blackwidow ve arkadaşına sevgiler, saygılar
Geçelim fotolara!
Uzunca bir uğraşı sonucu yanıyor meret
Mutlu son
Davşan kanı
Bu gezinin devamında hızımızı alamayıp, sasalı otobanı üzerinden aliağa'ya gidip dönmek üzere, haftayı kapatmış bulunuyoruz. Hava karardıktan sonra soğuk kendini hissettirse de yağmur olmadığı sürece bu mevsimlerde gezmek problem olmuyor.
Herkese bol keyifli sürüşler
Eksik bilgilendirme olmus Halilcim `bu gezinin devaminda hizimizi alamayip Kaynaklar Koyu ne donup Tugce, Ilknur ve Okan ile tanistik (her ne kadar Okan ve Ilknur simdilik Izmir mt de olmasalar da, yakinda bizlerle ) , sonrasinda da Aliaga ya gidip donmek uzere...` seklinde olmaliydi
Bu arada herkese mutlu haftalar
Sizlerle tanismak guzeldi insallah diger arkadaslarlada en kisa surede tanismak dilegiyle
Bunu saymayız yine bekleriz tadında bir tanışma olduğundan, o kısım için ayrı bir sayfa düşünüyorum Tuğçecim )
Bakalım ne zaman olur artık
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:50 ----------
Teşekkür ederiz Anıl, misafirperverliğin ve ilgin için, Karşıyaka'ya da bekliyoruz.
Motosikletimin üstü açık..
https://www.youtube.com/channel/UCp4K0dvqaCd6YAr_beEsudA/featured?view_as=subscriber
çok güzel bir gezi olmuş...keşke haberim olsaydı bende gelirdim tanışmaya
semaver de çayı kaçırmışız ya bende ağırlıcak deyince evine gitceksiniz sandıydım dı
Çok planlı bi gezi değildi aslında, her zamanki kaçışlardan biri, grup olarak daha kalabalık olduğumuz gezilere bekliyoruz
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:02 ----------
semaver konusunda aslında benim de çok fikrim yoktu Kemal. Gittiğimiz yer piknik alanı olarak da çok rahat ferah bi yer, bidakine daha çok ısrar edicem sana napalım
Motosikletimin üstü açık..
https://www.youtube.com/channel/UCp4K0dvqaCd6YAr_beEsudA/featured?view_as=subscriber
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)