Arkadaşlar cumartesi ehliyet sınavım var ehliyeti bi alayım sizle beraber sürmek isterim) Sınava motorumla gidicem inşallah bi sıkıntı olmaz:D
Arkadaşlar cumartesi ehliyet sınavım var ehliyeti bi alayım sizle beraber sürmek isterim) Sınava motorumla gidicem inşallah bi sıkıntı olmaz:D
bende sınava motorumla gitmiştim :D ama ne olur ne olmaz bi iki sokak aşağı parket de belki federaller tezgah açar tedbirli olmak lazım :D
bu arada şu fotolara isim ve nick yazsanız da kimin kim olduğunu bilebilsek
Tulumlu artist benim
Bu hafta karagölde mangalmı yapsak ?
Tulumlu Artist ^^ iyiymiş
Son fotoğrafta asker pozu veren kırmızı beyaz montluda benim.
Yamaha Mt09 dıştan modifiyeli içten şimdilik stock :p --------Derbi Gpr 125 Nude,Gianelli Perfomance Exhaust,Athena Air Filter-------- 0(rh)+ (Italian)
allah gezmenizi arttırsın
[CODE]
şu fotoda olanlar kendini işaretlesin en temizi :D
Hayırlı cumalar gençler
Beni sevmeyeni ben hiç sevmem. hayat felsefem budur..
Arkadaşlar, haftasonu bir şeyler yapacak mıyız?
Motosikleti; biraz da, geri gitmeyen bir yoldaş olduğu için seviyorum. Hep ileri; ama, hep ileri gidiyor... Geçmişle hesabınız kalmamışsa, tam size göre motosiklet.
Size göre de; daha keşfedilecek, yaşanacak çok şey varsa, haydi atlayın motosikletinize...
Merhaba dostlar bir süre aradan sonra tekrar iki tekerdeyim paylaşımları takip ediyorum guzel geziler toplantılar oluyor, bundan sonrakilerde firsat buldukça bende yer almak isterim gy200 umle. Herkese selam olsun tekeriniz düz bassın
Merhabalar herkese, aranıza yeni katıldım. Bugün hazır havada fena değilken, müsait olan varsa tanışmak muhabbet etmek isterim
Akşam büyük ihtimalle bornovada oluruz, belki inciraltı yapılabilir. Bekleriz
https://www.facebook.com/sokmeden
Oha İzmir Mt canlanıyor :D
Yamaha Mt09 dıştan modifiyeli içten şimdilik stock :p --------Derbi Gpr 125 Nude,Gianelli Perfomance Exhaust,Athena Air Filter-------- 0(rh)+ (Italian)
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)