Gürkan burdaaaaa.. :D
Ölmek için degil, Ölene kadar...
Motosikletimin üstü açık..
https://www.youtube.com/channel/UCp4K0dvqaCd6YAr_beEsudA/featured?view_as=subscriber
Ama böyle yaparsan olmaz ki Halilcim :'(
Gururumu okşayarak kandıramazsın beni
Bir bira ısmarlarsan olur ama (o kadar da ucuzum bak )...
Akşam arkadaşlarla Empas düşünüyodum, senin yazdığını gördüm...
Buyrun sizi de alabiliriz kanımca; ama, orada mangal yaptırmazlar, ona göre ;)
Motosikleti; biraz da, geri gitmeyen bir yoldaş olduğu için seviyorum. Hep ileri; ama, hep ileri gidiyor... Geçmişle hesabınız kalmamışsa, tam size göre motosiklet.
Size göre de; daha keşfedilecek, yaşanacak çok şey varsa, haydi atlayın motosikletinize...
Mangalsız olmaz!!!...
Oooo Özlem Hanım... Sizleri görmek ne mutluluk böyle...
Siz de mi mangalcılardanmışsınız, şaşırdım.
Biz geçtik mangalları, malum eskidik kömür olduk artık, anca taşta yaprakta pişiriyoruz balıklarımızı
Olur mu hiç mangaldan geçilir mi? Hele ki şöle uscuklu soğanlı olacak... Değme keyfine... Bide yol boyunca acıkarak gideceksin, oy oy, yedikten sonra bi rehavet, sonra tekrar düş yola düşebilirsen!!!...
Aklıma, haftasonu Spil'e çıkıp bu dediğinizi yapmak geldi -kısa bir süreliğine.
Karda, buz gibi havada, odun ateşinin başında güzel olabilir. Hoş bir şarap eşliğinde
Gerçi bundan ziyadesiyle tat alabilmek için insanın yanında sevdiğinin olması gerekli
Bu yüzden geçiniz
Halil'le idare edeceğiz artık
Gerçi sessiz kadınlardan hoşlanmam; ama, ne yapalım
Motosikleti; biraz da, geri gitmeyen bir yoldaş olduğu için seviyorum. Hep ileri; ama, hep ileri gidiyor... Geçmişle hesabınız kalmamışsa, tam size göre motosiklet.
Size göre de; daha keşfedilecek, yaşanacak çok şey varsa, haydi atlayın motosikletinize...
Sizlere iyi eğlenceler o zaman....
...........
Motosikletimin üstü açık..
https://www.youtube.com/channel/UCp4K0dvqaCd6YAr_beEsudA/featured?view_as=subscriber
Şimdi itiraz etsem, daha kötü olacak, onun için bişi demiyorum Halilcim
Ya bu motorculardaki mangal olayını anlayamadım bi türlü. Arabayla gezerken gençliğimizde açardık bagajı, kurardık mangalı, aile babası özentisi gibi bişi idi herhalde...
Şimdi gezip görmek fotoğraflamak için dünya kadar olanak var. Aynen bisikletle yaptığımız gibin, misss gibi doğayı içinde yaşayarak geziyoruz. Akla gele gele mangal mı geliyo
Aşkolsun yani!
Neyse, zaten Spil'e bu akşam gidemeyiz kanaatindeyim
Ama Bornova ya da Bostanlı yapılabilir gelmek isteyenler olursa. Gavurların da dediği gibi, if that's about pub, it's as good a day as any ;)
Diğer konuya gelince. Hayır öyle bi kararsızlığım yok. Zaten rengin tutmuyor, korkma
içime sular serpişti şuan :D akşam araşırız o haldeyse?
valla abi şuan görünen 5-6 kişi olcaz gibi yine, herkesin bişey söylemesi gerek tabi.
bana göre herşey olur. ama gelenlerden bazıları karabağlar, balçova taraflarından geliyor orta nokta olsun diye bornova demiştim ben.
bana farketmez, bostalıysa vapurla geçerim, bornovaysa yeşildere yaparım, konaksa shil keyfi yaparım
Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)