Motosikleti; biraz da, geri gitmeyen bir yoldaş olduğu için seviyorum. Hep ileri; ama, hep ileri gidiyor... Geçmişle hesabınız kalmamışsa, tam size göre motosiklet.
Size göre de; daha keşfedilecek, yaşanacak çok şey varsa, haydi atlayın motosikletinize...
emre abi
Su yaşamdır - Hele bir de ateş suyu olursaaaa - Öyleyse haydi viraja gidelim
- Hatunun; kendi değil, burnu sürteni makbuldür
- 9 parmak yeter sana - Evet herkesin sevgiye ihtiyacı var
Bunların her birinini anlamı var bazılarını anladım fakat su yaşamdır hele birde ateş suyu olursa cümlesinin hikayesini bilmiyorum
spildeki evde suyu ısıtma faslımı aklıma başka birşey gelmedi :D
Su, Cemcim. Neyin adı su?
Bu arada evlilik teklifi aldım biliyor musun
Bu iki maddeyi sana bilahare anlatacağım
Lakin, burası uygun değil, yerin kulağı vardır
güzel bir gündü,katılan tüm arkadaşlara teşekkürler,FOX TV çalar saat programına da haber oldu,görmek isteyen arkadaşlar varsa youtube da Mahmut Cinci kullanıcısı olarak aratırsa kendi kanalında yayınlamış,Mahmut CİNCİ ve okulu güzel bir iş çıkardı bence.en kısa zamanda yine böyle güzel bir buluşma yaşanır inşallah.
İyi günler, iyi mesailer arkadaşlar...
Bu haftasonu için İzmir'de hava durumu:
Parçalı bulutlu, tam motosiklet turu için, cillop gibi hava...
24/13 yağmur yok rüzgar çok az...
Aklımda tur var... Ne dersiniz?
Bu sefer kalabalık olalım...
Şöyle güzel mi güzel bir rota olsun...
Karşıyaka-Gaziemir-Gümüldür-Ahmetbeyli-Kuşadası: 125 km. Toplamda 300km...
Sabah erken çıkılsın, geceye kalınmasın:
Örneğin 9'da çıkalım Günün dibine vuralım
Fotoğraf makinalarınızı kameralarınızı da getirin...
Artçısını, kız arkadaşını, kardeşini, babasını, komşusunu getirmeyen düdük makarnası!!!
Yoklama yapıyorum:
1. Emre (olm var ya, bu böyle, 1. emre diye kalırsa, ne karizma kalır ne bişi, rezil olur çeker giderim. Anca başka nickle dönerim buralara )
Cem? Alper? Halil? Gökhan? Can? Gürkan? Murat? Göktuğ?
Alper Abiiii, duy sesimizi...
Özlem Hanım, yüzünüzü gören cennetlikmiş...
Haydi İzmir ya! Haftasonuna kadar yaşamak için bi bahane ver insana
Motivasyon için:
çok iyi fikir, Halil Burdaa!
bu sefer kaçırmam benide yazabilirsiniz.
Ölmek için degil, Ölene kadar...
Güzelll
2. Halil
3. Gürkan
Biraz daha şenlendirelim...
Biraz da kişisel olsun:
Var mı arttıran?
Haydi arkadaşlar
İsterseniz Cumartesi'den gidip çadır da yapabiliriz
senin bu pozlamalar oldukça burkina faso'ya kadar katılabiliriz abi :D
pazar günü ben de gelebilirim arkadaşlar akşama kalmamak kaydıyla ama
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:22 ----------
pazar günü ben de gelebilirim arkadaşlar akşama kalmamak kaydıyla ama
Cumartesi günü türkiye pist şampiyonasının 5. ayak sıralama turları var pazarda yarış günü..
son iki yarış burda izmirde. Bu etkinlik de var haberiniz olsun..
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:52 ----------
http://www.tmf.org.tr/haber_detay.asp?haberID=888
İzmir'de Motor Sporları Şöleni
2-3 ekim 2013
Türkiye Pist ve Süpermoto Şampiyonaları'nın 6. Ayak yarışları bu hafta sonu
İzmir Ülkü Yarış Pisti'nde koşulacak.
Motor sporlarının en çok ilgi gördüğü İzmir yeniden Türkiye Pist ve Süpermoto Şampiyonaları’na ev sahipliği yapacak. Türkiye Pist Şampiyonası 6. Ayak ve Türkiye Süpermoto Şampiyonası 6. Ayak yarışları Ülkü Yarış Pistinde 2-3 Kasım tarihlerinde koşulacak. Yarış severler, Ülkü Yarış Pisti’nde motor sesleriyle beraber heyecan dolu bir hafta sonu geçirecek. Türkiye Pist Şampiyonası'nın 6. Ayak yarışında 1000 cc (A-B-C), 600 cc (A-B-C), Bayanlar Kupası ve 125 cc kategorilerinde yarışlar büyük bir mücadeleye sahne olacak. Sezonun altıncı ayağı 2 Kasım Cumartesi günü sıralama antrenmanlarıyla başlayacak. 3 Kasım Pazar günü ise 9 sınıfta birbirinden çekişmeli yarışlar izleyenlere büyük heyecan yaşatacak. Ülkü Yarış Pisti'nde yapılacak en önemli yarışlardan biri de TMF GP. TMF GP'de yarış severler, usta pilotların kıyasıya mücadelelerine şahit olacak.
SÜPERMOTO FİNAL YAPACAK
Ülkü Yarış Pisti’nde süper bir heyecan daha yaşanacak. Türkiye Süpermoto Şampiyonası’nın son ayağı uzun bir aradan sonra İzmir’de koşulacak ve 2013 yılının şampiyonları belli olacak. Yarışlar; Süpermoto A, Süpermoto B, Süpermoto S3, Süpermoto Gençler 85 cc ve Süpermoto Minikler 65 cc kategorilerinde yapılacak. Birbirinden değişik viraj alma teknikleriyle sporcuların yeteneklerini ön plana çıkaran yarışlar, seyircilere adrenalin dolu bir hafta sonu yaşatacak. 2 Kasım Cumartesi günü teknik kontrollerin ardından sıralama antrenmanlarıyla start alacak şampiyona, 3 Kasım Pazar günü birbirinden çekişmeli yarışlara sahne olacak.
Beni sevmeyeni ben hiç sevmem. hayat felsefem budur..
Gezi n'oldu gezi?
hava durumu gayet müsait gezi için. ayrı bir başlık mı açılacak acep?
Açalım mı bilemedim. Pek talep yok gibi değil mi? Bir iki gün yoktum. Çok şaşırdım. Yarışlardan mı acaba?
bende ordayım ..
aranıza yeni katılacağım nasip olursa arkadaşlar. Aracımı satarsam bi motor almayı düşünüyorum. Ondan sonra gezilere beni de yazın...
Ben bu hafta katılamıyacagım dostlar tekeriniz düz bassın
Diger haftalarda görüşmek üzere.
Bence ayrı konu açmanıza gerek yok her hafta gezi yapılacagını düşünürsek her hafta bir konu
1 kişi belirleyip organizasyonu onun yapması daha iyi olacak
örnek geziye gelmek isteyenler abeciMotoru nickli arkadaşa mesaj atsın gibi.
bu arkadaşta herkesin numarası olmalı herkese mesaj atarak bilgilendirilmeli.
Geziye gidilecek rotalar burada konuşmalı ve karar verilmeli. herkese haber verebilmenin en kolay yolu.
ayrıca geziye kaskı ve ehliyeti olmayanlar kesinlikle alınmamalı herkesin bilgisine ..
Diger ekipmanlarda varsa takılmasıda önemle rica olunur gibi
toplanıp ülkü'yemi gitsek acaba yaa yarış izleriz azcık
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)