İzmir MT bayram bitti, hala pazartesi sendromu devam mı ediyor? Bende bütün hafta devam edecek gibi...
İzmir MT bayram bitti, hala pazartesi sendromu devam mı ediyor? Bende bütün hafta devam edecek gibi...
orada organizasyon canlanmış ben izmire dönüyorum arkadaş böyle olmaz ya
https://www.facebook.com/cenk.toker.3
Mail:cenktoker@windowslive.com[/COLOR][/I][/B]
ah hafta sonları boş olsam ben size hiç boş geçirtmemde hafta sonlarım dolu bugün izin günümde profesyonal fotoğraf çekimi yaptırttım bir arkadaşıma yakında paylaşırım haftayada iznim ve şartlar uygun olursa şirinceye gitmek istiyorum. hafta içi boş olan arkadaşlarla plan yapabiliriz
hafta içi boş olunuyor aslında ama iş çıkışı geceye kalıyoruz, gündüz motor sürüşü çok daha zevkli bence, gece olunca hem bişey göremiyosun hem de daha hızlı gidesin geliyor. sadece yol yapmak yola odaklanmak ayrı keyif etrafı izlemek ayrı keyif.
evet yazın o serinlikte ayrı tadı oluyor. Bu mevsimde tam gündüz sürüşlük güneş varsa hele ne terliyosun ne üşüyosun
ya üşümeyi kesiyoruz da o zaman bana aynı hissi vermiyor kendimi motorun üstünde koca bi kütle gibi hissediyorum ama en azından bi yerde muhabbet etmek için buluşabiliriz bir ara hem tanışma olur
merhabalar bende 1 aylık yeni yetme motosikletli arkadaş olarak pazar günü bişeyler planlanırsa katılmaya hazırım yalnız viraj deneyimim biraz zayıf şuan sadece bornova-buca evden üniversiteye gidip geliyorum ama birisiyle yol yapmakta çok güven veriyo motorda 125 cc sizce uygun mudur sizinle olmam ?
Kendi adıma söyliyim benimde 125 cc zaten ama ben hafta sonları çalışıyorum. Amaa akşamcı olduğum bir pazara gelirse kahvaltıya katılabilirim sizinle
Tüm İzmir MT üyeleri 5."Farkında mısın Motosiklet Sürüşü" etkinliğine davetlidir,yarın Gündoğdu Meydanından polis araçları eskortluğunda özel kardeşlerimizi de motor sürüş eğitmenlerinin sürdüğü araçlara bindirerek,saat 13.30 da hareket edilecek ve İnciraltı"na kadar gidilecek,Özel 9 Eylül Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezinin düzenlediği bir etkinliktir,engelli çocuklarımızı hatırlamak ve hatırlatmak adına yapılıyor.NOT:Katılıcak arkadaşların kask takması rica olunur,önceki etkinlikte bu sebepten aksilikler oluşmuş.
çalışmıyor olsaydım kesinlikle gelirdim bir dahakine inşallah
Tüm katılımcı arkadaşlara içten teşekkürler...
Motosikleti; biraz da, geri gitmeyen bir yoldaş olduğu için seviyorum. Hep ileri; ama, hep ileri gidiyor... Geçmişle hesabınız kalmamışsa, tam size göre motosiklet.
Size göre de; daha keşfedilecek, yaşanacak çok şey varsa, haydi atlayın motosikletinize...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)