1701671525 bildiğimiz 10 tabanda sayıyı
656D7265 16 tabanda
demiş olabilir.
bir şey demesi için ne çeşit bir kodlama yaptığını (ASCII, UNICODE veya BCD gibi) bilmemiz gerekir ki. Böyle bir forumda işi olmaz.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:48 ----------
BCD kod 656D8265
ascii kod ile "emre" yazmış.
çok mu pisikopatım
Arkadaşlar, kayıtlı e-posta adreslerinize mesaj geçtim, sistemi kullanamadım...
arkadaşlar hizmet sektöründe çalıştığımdan dolayı bayramdada çalışmaya devam ediyoruz yarın 4 de işim bitecek ve 5 - 8 arası biraz dolanmayı planlıyorum. Bana tavsiye edebileceğiniz yolları motor sürmek için zevkli ucunda çay içebileceğim bir yeri olan rota biliyor musunuz. urlaya doğru yavaş yavaş yol almayı planladım şimdilik.
teşekkür ederim tavsiyen için dostum
Motosikleti; biraz da, geri gitmeyen bir yoldaş olduğu için seviyorum. Hep ileri; ama, hep ileri gidiyor... Geçmişle hesabınız kalmamışsa, tam size göre motosiklet.
Size göre de; daha keşfedilecek, yaşanacak çok şey varsa, haydi atlayın motosikletinize...
Motosikleti; biraz da, geri gitmeyen bir yoldaş olduğu için seviyorum. Hep ileri; ama, hep ileri gidiyor... Geçmişle hesabınız kalmamışsa, tam size göre motosiklet.
Size göre de; daha keşfedilecek, yaşanacak çok şey varsa, haydi atlayın motosikletinize...
Evet ya Cennet'in bile adamı bir süre sonra sıktığını kanıtlamış olduk
Şu Özbek Köyü ve sonra da Gümüldür, Ahmetbeyli virajları filan, cuma cumartesi pazar aklıma bir şeyler geliyor...
Motosikletimin üstü açık..
https://www.youtube.com/channel/UCp4K0dvqaCd6YAr_beEsudA/featured?view_as=subscriber
Oo geziler yapılmış, memnun kalınmış, tavsiyeler edilmiş... Tatile girdiğimden beri nete giremedim, umarım istenilen birlik sağlanır ve gezilerin devamı gelir...
Kışa girmek kötü oldu. Keşke yazın olsaydı, belki o zaman katılım daha fazla olabilirdi.
Bir balıkçı abinin tavsiyesi üzerine "Emine ablanın yeri"ne gittim. Çipuraya 15 verdim bir kaç gün önce aile evinde yemiştim yine ama kültür olduğu için çok tadı yoktu. Bu güzeldi gerçekten bir de salata aldım 20 lira tuttu hesap.
Abecimotoru virajlar güzeldide güneş batmak üzereydi yola devam etmek yerine yemeğimi yeyip dönmeyi tercih ettim. Genede kısıtlı zamanımı değerlendirebileceğim güzel biryerdi
Gökyüzünün güzelliğini görmeyenler, kuşların neden uçtuğunu asla bilemeyecekler
Şuan yanındaki komşuma bir misafir gelmiş. Beyaz Yamaha Xj6n. İzmir plakalı. Eğer burdansa tanışalım , hoşgeldiniz diyim diyecektim . Bursa/Altınşehir
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)