Hayırlı ramazanlar..
Abi önder den mi yazıyorsun
19 temmuz cuma akşamı alsancak ikarus motor da motosiklet teorik sürüş eğitimi vardır. Eğitim artmotoacademy tarafından eğitmen Aybars YÜCE eşliğinde yapılacaktır. katılım ücretsizdir. Başlama saati 19.30 .. açık adres hürriyet gazetesinden sonra eski sümerbank şimdiki salih işgören eğitim kampüsü yan sokağı.
İLGİLENENLERE DUYURULUR..
Beni sevmeyeni ben hiç sevmem. hayat felsefem budur..
merhaba arkadaşlar motor dünyasına ve aranıza yeni takıldım
selamlar;
kuzey ege turumda iki gündür izmir deyim...cumrtesi ankara ya dönmeyi planlıyorum. yarın belki karaburuna gitcem. oralar için tavsiyeniz var mı katılmak isteyen arkadaşları beklerim ayrıca...
burası uyuyor. herkes yazlıkta heralde..
kabataşlı bende gidecegim nasipse bi sorun cıkmazsa birlikte gideriz.
izmir mtye selamlar foca gezimiz
http://www.motosiklet.net/forum/etki...ca-gezisi.html
topşantı gezi yokmu izmirde arkadaşlar
İftar Miftar Birşeyler yapsak Ne güzel Olacak.
aranızda olmaktan mutluluk duyarım
Farkettim, Orada her akşam bir yerde yapıyorsun iftarı, olmuyor, boğazından geçiyormu ?
Tuncer ramazan bitmeden bi iftar organizasyonu ayarla da yüzünü görelim )
Arkadaşlar ana meydanlarda hatta son günlerde ara sokaklarda bile inanılmaz polis kontrol uygulamaları başlamıştır. Kaskı olmadan yola çıkan olacağını düşünmüyorum ama , ehliyet vize sigorta kaskı olmayan, ve özel yapım plakaları olan arkadaşlar dikkatli olsun şu son 1 haftada çok fazla ceza ödemeye gelen oluyor. Çekici üzerinde toplanmış olan motosikletlerde cabası.
Kısmet olursa 15 ağustos gecesi ya da 16 ağustos sabah erkenden Eskişehir odunpazarı motosiklet festivali için İzmirden yola çıkıyoruz,gelmek istiyen bize katılabilir
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)