güzel bir akşamdı , yeni arkadaşlarla tanıştık sohbet ettik. katılan tüm mt üyelerine kendi adıma teşekkür ediyorum...
güzel bir akşamdı , yeni arkadaşlarla tanıştık sohbet ettik. katılan tüm mt üyelerine kendi adıma teşekkür ediyorum...
Bu bahaneyle benim tayında grenajını bulmuş olduk fiyat tuzlu değilmiş iyi bari
Hayatimda bu kadar islanmadim.evden ciktim bulutlu idi.buca cvr yoluna ciktim.atistirdi.sonra dolu başladı.devam ettim.arabalar flasore başladı.devam dedim.bide baktım heryerim su.2.sanayiden döndüm.bide baktım koca göl.gidimmi gitmeyimmi derken sudayim.kesin kaldım dedim ama olmadı.en az 30 tane göl, 7 logar kapağı tehlikesi.en son bomba:makinanın farina kadar goldeyim. Yinede devam.evin yolunu buldum.gölden geçmek çok zevkli.başrolde ben ve HONDA CBF 150...güneş dogana kadar makinaya istirahat.
fara kadar suya girdiysen egsoz ve hava filtren den su girmedimi motora ???
...
www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-sahibinden-2012..23.000-km-full-plusfull-129244893/detay
Biara sesi değişti zaten.bluk bluk ses geldi.
Egsozdan yuksek gaz verdiginden su girmez de uzun sure suda kalirsa hava filtresi su ceker o da koltugun altinda fari biraz gecmesi lazim 2-3 kez bu tarz deneyimlerim oldu cbf ile suda hic kalmadim , guzel bir geceydi bir sonrakine gorusmek uzere
3. sanayi sitesinde boyacı umut var, hem boyacıdır hem motorcudur
kroki
naçizane tavsiyem boya işine girerken işlem aşamalarından bi kaç foto alıp saklamanı tavsiye ederim, ilerde motoru satma durumunda yararı olabilir.
May The Force Be With You
Yarın gidip bir göreyim bakalım fiyat alırım yardımcı olduğun için teşekkürler
Sticker yaptirma imkanin var ise o da bir secenek olabilir
Sticker çok para istiyorlar basılması falan birde karbon folyo düşündüm turuncu siyah parça parça üstünede güzel bi vernik hem folyo cıkmaz sağlamlaşır hem parlar nasıl olur değermi ki?
Olabilir sticker yzerine vernik daha parlak durur orjinal boyanda sorun yoksa kaplama daha mantikli sokup orjinaline donmek icin lakin orjinal boyanda hasar varsa tabiki de iyi bir boya sart, boyali deposu olan motoru buyuk kazalidir diye kimse almak istemiyor
Bizim motorlar belli enduro cross oldugundan sorun teşkil etmez gibi zaten boyatırken fotoğraflarınılarını çekerim. depo grenajı var üzerinde direk depo değil yani yenisi 50 liradır zaten 140/70/17 süpermoto jantımla lastiğimde geldi çok iyi olucak
hadi bakalım merak ile bekliyorum makinayı
Beni sevmeyeni ben hiç sevmem. hayat felsefem budur..
Merhaba arkadaşlar,
çok uzun zaman oldu MT'ye uğramayalı...umarım hepinizin sağlığı ve keyfi yerindedir. Tanıdığım tüm eski dostlara selam olsun, henüz tanımadığım tüm yeni arkadaşlarımıza da selam elbette...
Tarzım çok basittir.....
Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum
Ozer abicim selamlar . Aksama yagur gosteriyor arkadaslar ozellikle persembe cuma yagmur tedbirinizi alin
bu hafta sonu ( pazar günü ) yokmu bir yerlere gezi falan???
yav hep de ben gideceğim zaman düşünün geziyi toplantiyi :D yağmur var yağmur
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)