saol abi. ben pegaso bakıyorum zaten bütçeye o uyuyor sadece :D
saol abi. ben pegaso bakıyorum zaten bütçeye o uyuyor sadece :D
Arkadaslar kandiliniz mübarek olsun
Perfetto.Bir aksilik çıkmazsa ben de geliyore.
İstemez vaadetmeyin cenneti bize, dünya cennet olacak ellerimizle, alınterimizle.
Yapacak bisi yok artik mecburen gelecez sen geldin de ben gelmemmi
arkadaşlar bornova civarında uygun motosiklet boyası yapan bi tanıdığı olan varmı parlak siyaha boyatmak istiyorum şuan mat siyah rengi içimi karartıyo bi canlılık yok alette bu arada toplantıya katılmak istiyorum ama kimseyi tanımıyorum yaş 21
Tamamdır hocam cuma akşamı oradayım
biraz önce gittim yer tespiti yaptım yarın görüşürüz inşallah,
bu arada bende kimseyi tanımıyorum
Uzaklarda bir güneş doğuyor!..
motorlara dikkat etmedim bi tane siyah cbf 150 vardı o da algıda seçicilik sanırım :D
yağmur biraz yağdı sonra dindiği gibi bende eve kaçtım, üst taraftaki kafedeydim, yer tespiti için aşağı yukarı yaparken gördüm
sağanak patladığında balçova kipada cem yılmaz izliyordum, yağmur o kadar şiddetli patladı ki, yağmurun çatıya vuran sesi sinemadaki cem yılmazın sesini bastırdı bi ara...
çıkışta da tabi güzel bi sağanak eşliğinde döndüm karşıyakaya nişanlımla beraber :D
yanlız alsancak garın orası ve cumhuriyet meydanı ciddi göl olmuş,kaldırıma kadar su doluydu,bir ara korktum bişey olcak diye, pegler suyun içinde gittim o derece...
Muhtemelen bu aksam da islaniriz :D
akşam inciraltı da neşeliydi, kır kahvesinin önünde diz boyu su vardı . eve dönüşte çok eğlendik. 650 lik jet ski ile gezinti yapmışcasına eve vardım. yağmurluklarınızı unutmayınız.. akşama görüşmek üzere güncel..
Beni sevmeyeni ben hiç sevmem. hayat felsefem budur..
Yağmur çamur korkutamaz bu cesur yürekleri..
Akşam görüşmek üzere..
Aman ha dikkatli olun arkadaşlar yağmur bastırdı frenlemelere dikkat görüşmek üzere
Araba ile geliriz diyorsun
Ben yeterince islandim bugun :D
Park yeri bulurum insallah
Bugun ksk idim yagmur ciseledi arkama bakmadan gazladimm ) simdi bile bile yagmurun altina cikilmazki
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)