herkeze iyi bayramlar
herkeze iyi bayramlar
Tüm İzmirli dostlarımın bayramını kutlarım ;)
evet baya bekledik 8.30 a kadar filan ama önemli değil.bi sonraki seferlerde görüşürüz inşallah kendine iyi bak onur.
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:25 ----------
tüm motor tutkunlarının ramazan bayramını kutlarım....
Herkese sevdikleriyle sağlıklı,mutlu, huzurlu, motorlu, kazasız belasız ve de "radar" sız nice bayramlar geçirmesini dilerim (az önce 98'le radara girdim ve polis amcalarla bayramlaşmak zorunda kaldım. Makbuz bedeli 319 TL. 15 günde ödeyip kısmetse 239.25'le kurtarıcaz. Fly 100 almadığıma pişman oldum valla :( )
Arkadaşlara gerçekten teşekkür ederim.. bir bayan olarak açıkçası çekinerek ilk buluşmaya gitmiştim ya dışlanabilir yada daha değişik durumlara maruz kalabilirdim, ancak arkadaşlar beni yanılttılar... arkadaşlar allah muhabbetimizi bozmasın, nice güzel gezilere, anılara imzamızı atalım...
Arkadaslar hepinize iyi bayramlar. Bende suanda canakkaledeyim. Cbf forumun kampindaydim 2 gundur simdi canakkaleden yola cikiyorum hepimizin ramazan bayrami mubarek olsun
Aynen oyle dayak yemis gibi oluyoruz 80-100 km de bir mola veriyoruz dinlenmek icin
Asli daha cok nisanlim dinlensin diye duruyoruz )
arkadaşlar geçensene birincisini düzenlediğimiz yatağan motosiklet festivalinin bu yıl ikincisini kısmetse 6-7-8-9 eylül tarihleri arasında düzenleyeceğiz...bu yıl en büyük sürprizimiz firmalarımız...harley davidson,yamaha,suzuki ve ktm firmaları özel tırlarıyla tanıtıma gelecek...birde aksesuar firmamız olacak...mutlaka bekliyoruz....program için https://www.facebook.com/groups/225209274242577/
her fırsat elinde vardı,o ise sadece milletini düşündü.....
Formdan ses seda cikmiyo dunden beri.yarın varmı faaliyet sayın devrim bey.geçen perşembe gelemedik malesef.
Herkese merhaba..
Yeni katılan arkadaşlar aramıza hoşgeldiniz
Yaz sezonunda maalesef bir çoğumuzun işlerinin yoğunluğu,bazı arkadaşların sezonluk bölgelerde çalışması gibi sebeplerle düzenli buluşmalar yapamayabiliyoruz.
Ya da yapılan buluşmalar anlık vakit bulunması durumunda bir anlık olarak gerçekleştirildiği için sitede yazılmayabiliyor.
Takribi olarak 3-4 hafta sonra düzenli olarak buluşma ve gezilere başlarız.
Bizim sezonumuz maalesef ki hiç bir zaman yaz olmamıştır,sonbahar,kış ve ilkbaharda haftada 3-4 organizasyon bile gerçekleşebiliyor.
Bu yüzden sizden biraz daha sabretmenizi ve gezilere hazır olmanızı rica ediyorum
Bir organizasyon olursa buradan bilgilendirme yapılacaktır.
Görüşmek üzere
herkese selamlar..kısmetse ailem ve bizde toplantılara katılmak yeni dostluklar edinmek isteriz..herkese iyi geceler....
Bu MT çok sessiz...
Merhaba Arkadaşlar Yarın Bursa'dan yola çıkıyorum İzmire gelmek üzere. 2 3 gün konaklıyacağım tavsiyeleriniz nelerdir konaklamak için gezmek için. teşekkür ederim.
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)