Sevgili İzmir MT ailesi , Yalova'dan ve Marmara'dan sevgiler saygılar Çarşamba sabaha karşı İstanbul Bostancı'dan yola çıkıp öğlen üzeri de Menemen taraflarında olmayı planlıyorum . Ziyaret amacım ise kız arkadaşımın doğum günü olması ve haftalardır o yöreye taşındıkları için hasret kalmamızdır Sizlerden ricam o bölgede ucuz , aşırı ucuz pansiyonlar var mıdır ? Fiyatlar hakkında bilgisi olan arkadaşlarım , abi ve kardeşlerim varsa yardımcı olurlarsa çok sevinirim Artı olarak sonuçta öğrenciyim maddi imkanlarım bir yere kadar ve Cuma günü İstanbul'da yapmış olduğum kazada vurduğum aracın maddi hasarını karşılayacak olmam beni gerçekten zora soktu . Siz sevgili İzmir MT'den beni evinde ağarlayabilecek olan arkadaşlarımız varsa o kadar büyük sevaba girerler ki anlatamam Bu dar günde yapacağım seyahatte yardımcı olacağınızı ümit ediyorum ve hayırlı günler diliyorum 0543 416 13 31 benim cep telefonum ister buradan ister telefondan iletişime geçebilirsek çok iyi olur saygılar sevgiler tekrardan tekeriniz düz bassın