Teras cafe evin dibi olmasına rağmen varış saatimdeki rötardan dolayı gelemedim yoksa bi uğrayıp selam vermek isterdim... yarı İzmirli olmama rağmen daha tanışamadık, vakit sıkıntısından foruma da girdiğim yok gerçi
Teras cafe evin dibi olmasına rağmen varış saatimdeki rötardan dolayı gelemedim yoksa bi uğrayıp selam vermek isterdim... yarı İzmirli olmama rağmen daha tanışamadık, vakit sıkıntısından foruma da girdiğim yok gerçi
Ninja
küçükpark ohannes'in önünden megelli naked geçti ama burdan biri mi?
Ninja
Tünaydın İzmir-MT; Artık geziler başladı festival mevsimi geldi.18 Mayıs 2012 Cuma akşamı saat 20.00 da tüm motorcuları Gündoğdu meydanındaki Redbull un uçan motorlar gösterisine bekliyoruzzz
Dünya'da İki Şey Paylaşıldıkça BÜYÜR;
BİLGİ ve SEVGİ
o akşam işte olmazsak bizde orada olacagız.
%99,9 oradayız.. bir nokta belirlensin de buluşalım..
[B]Asıl motosiklet kullanmamak çılgınlık..[/B]:queen:
Bencede Mt İzmir olarak bir yerde buluşmalıyız.
Amca buluşma yerini ayarlama işi ya sana yada Tuncer' e düşer
Güzel bir gösteri olacak umarım yağmur sebebi ile sekteye ugramaZ
Oturun evinizde yaa, ne işiniz var orda burda
wayy vayyy bizde gittikten sonra kaçamak ha yazdık bunu
Gosteriye gitmek istiyorum bana tarif edebilir misiniz alsancak iskelesi nerde kaliyo stadi ve gari biliyorum alsancakta sadece.. Ayrica anasayfadaki reklamda ucret belirtmisler biletler onceden ni aliniyor yoksa giriste mi nasil bir alan hic bir bilgim yok yazarsaniz sevinirm
Ninja
Selam arkadaşlar, merhaba.
İzmir'de ikamet eden motorcu arkadaşlarımız çok şanslılar. Çünkü gerçekten güzel bir şehire sahibiz. Fakat, artık kışlarımız oldukça sert ve bol yağışlı geçiyor. Fakat motora gönül vermiş bir insan'a bu bozuk havalar engel olur mu? Hiç sanmıyorum . Ben de bir aksilik olmazsa yeni bir motor almayı düşünüyorum. Yaz ayların da Bodrum da olduğumdan dolayı, sezonluk al sat yapıyordum. Bir de scooter tercih ediyordum rahatlık açısından. Artık acılarıma son vererek, yavaş yavaş cc yükseltip hayatımıza devam edeceğiz . Hele bir motorlanım tekrardan, siz değerli kardeşlerim, arkadaşlarım ve ağabeylerim ile görüşmek, tanışmak çok isterim. Kendinize iyi bakın. Tekeriniz her daim düz bassın.
Saygı ve sevgilerimle.
Soner Polat/Üçkuyular
Önce emniyet, sonra hareket...
Redbull gösterisi yağmur dolayısıyla iptal olur mu acep?
hava baya açtı bence iptal olmaz.. netten izlediğim videolardan da anladığım kadarıyla yağmurdan dolayı bir iptal söz konusu olmamış.. yağmurda da uçuyolar
[B]Asıl motosiklet kullanmamak çılgınlık..[/B]:queen:
Şu an bu konu içerisinde 13 kullanıcı var. (0 üye ve 13 misafir)