Ümit dikkat etmedin galiba sen bana bir şeyler anlatırken Mahmut hoca nidasında bakıyordu bana
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:09 ----------
[QUOTE=motokurt;2664836]sevgili kardeşim fotoğraflar nerde ? fotoğrafları boşunamı çektik. Fotoğrafları yayınlasana! viraja girerken nerdeyse dizin yere sürecekti , senin gibi acemi dostlar başına .! bende h-arslaner i ben yetiştirdim diye havaya gireceğim ama sen zaten yetişmişsin ben sadece pratik yapmana vesile oldum sağ olsun bu gün ümit kardeşimizinde tecrübelerinden yararlandık senin tek sorunun sadece eksersiz tabii oda zamanla gidrilecek bir şey kısacası MT izmir bir çift motorcu daha kazandı haaa bu arada kabataşlıya takıldığım zaman kızıyor:cyclopsan artık galiba senin benden çekeceği var[COLOR="Silver"]
ağabey ciğim fotoğraf konusunu telefonla görüştüğümüz gibi bu konuda da senden ders alıp yükleyeceğim, benim için iyi sözlerine gelince tamamen sizin , Ümit in ve Güner in verdiği cesaretten güzel mt dostlarımızın da samimi davranışlarından kaynaklanıyor bu güzel arkadaşların yanına biran önce katılmak için hızlandırmış eğitime devam, cuma işe motorla gideceğim akşam çıkışta eşimi de Bornova daki iş yerinden alıp teras cafe ye çay içmeye geleceğiz
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:20 ----------
[QUOTE=motokurt;2664836]sevgili kardeşim fotoğraflar nerde ? fotoğrafları boşunamı çektik. Fotoğrafları yayınlasana! viraja girerken nerdeyse dizin yere sürecekti , senin gibi acemi dostlar başına .! bende h-arslaner i ben yetiştirdim diye havaya gireceğim ama sen zaten yetişmişsin ben sadece pratik yapmana vesile oldum sağ olsun bu gün ümit kardeşimizinde tecrübelerinden yararlandık senin tek sorunun sadece eksersiz tabii oda zamanla gidrilecek bir şey kısacası MT izmir bir çift motorcu daha kazandı haaa bu arada kabataşlıya takıldığım zaman kızıyor:cyclopsan artık galiba senin benden çekeceği var[COLOR="Silver"]
ağabey ciğim fotoğraf konusunu telefonla görüştüğümüz gibi bu konuda da senden ders alıp yükleyeceğim, benim için iyi sözlerine gelince tamamen sizin , Ümit in ve Güner in verdiği cesaretten güzel mt dostlarımızın da samimi davranışlarından kaynaklanıyor bu güzel arkadaşların yanına biran önce katılmak için hızlandırmış eğitime devam, cuma işe motorla gideceğim akşam çıkışta eşimi de Bornova daki iş yerinden alıp teras cafe ye çay içmeye geleceğiz
29 Nisan Pazar günü yaptığımız KAVACIK gezisinden birkaç resim
By deka35 at 2012-04-29
By deka35 at 2012-04-29
By deka35 at 2012-04-29
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:35 ----------
By deka35 at 2012-04-29
By deka35 at 2012-04-29
By deka35 at 2012-04-29
By deka35 at 2012-04-29
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:52 ----------
MUTTO makinayı çok beğendi, Africa Twin'le kafa kafaya takas önerdi ama sahibi üzerine 3 bin lira daha isteyince motoru alamadı. Çok üzgün :(
By deka35 at 2012-04-29
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:56 ----------
By deka35 at 2012-04-29
By deka35 at 2012-04-29
Güzel kareler
Dünya'da İki Şey Paylaşıldıkça BÜYÜR;
BİLGİ ve SEVGİ
Güzel gezi olmuş emeginize saglik
By deka35 at 2012-04-29
herşey züperdi deka ya da ayrıca teşekkür ediyorum bu çok güzel kareler için çok güzel ve keyifli bir gündü. devamı gelecektir muhakkak enduruların hakkını verdik en dibine kadar...
S.a..
valla yaz geldi atmışınız kendinizi artık dışarlara..
zaman olmadığı için katılamıyorum. zaman olmadığı içinde motora binemiyorum satma kararı aldım..
referansım, Forrap (Tuncer' dir)
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...84385877/detay
tanıdığa giden cinsten mal, herkese kazasız belasız sürüşler arkadaşlar..
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
Kardeş tanışıyor muyuz ?
Beni referans vermişsin ama çıkaramadım seni
Arkadaşlar Erhan ın motoruna,bisikletine,tuvalet maşrafasına her türlü referans olurum
Almak isteyen varsa düşünmesin hiç.
Erhanım,durumlar ve işler daha müsait olunca çok daha iyisini alırsın inşallah..
Ne mutlu ki izmirli abilerimiz sitemizde yelek güzeli seçilmiş Başarılarının devamını diliyoruz...
Yozlaşmış gençlik demeden önce arkana bak be koca adam ne yaptın bu devlet bu memleket içinde sıranı savdın gençlere...
Alındım bak şimdi,ben ve arılardan oluşan İst.izmit tayfasına ne demeli
İşin şakası bi yana trafikte etkilerini yakinen görüyorum.
Dün koca tır,ben geçmek üzereyken sollamaya aynaya bakmadan başladı beni görür görmez sağa dönüşünü görmeliydiniz.tıpkı üstüne basılmış yılan gibi kıvrıla kıvrıla polis zannetti garibim
Tekrar teşekürler buradan admin ve tayfasına
03,05.2012 Bu gün motokurt, kabataşlı ikilisi olarak kısa bir tur yaptık , kabataşlı yeni aldığı küçük motoruyla önümde slalom yapa yapa kaynaklara kahvaltıya gittik. Güzel bir kahvaltı yapıp etrafta biraz gezdikten sonra dönüşte bucada doktor Turan beye uğrayıp bir motor aşısı yaptık. Hep o aşı yapacak değil ya ..! Fotoğrafta göreceğiniz gibi tabii benim motor onun yanında çok küçük kaldı. Ama aşı için yeterli oldu. maşallah Turan beyin cüssesine galiba suziki DL 1000 yakışır . hadi hayırlısı
Uploaded with ImageShack.us motokurt kabataşlı
Uploaded with ImageShack.us motokurt
Uploaded with ImageShack.us kabataşlı
Uploaded with ImageShack.usTuran bey şimdiden V strom DL 1000 leri araştırmaya başlamış bile hadi hayırlısı
Uploaded with ImageShack.usmotokurt kabataşlı
Uploaded with ImageShack.usmotokurt
Uploaded with ImageShack.usmotokurt kabataşlı
DİL BİR MİLLETİN SES BAYRAĞIDIR .LÜTFEN YAZIŞMALARIMIZDA ALFABEMİZDE OLMAYAN HARFLERİ,NOKSAN HARFLERLE YAZILMIŞ KELİMELERİ KULLANMAYALIM. Benim ayağımın altı da müsait ,başımın üstü de. Nerede duracağını sen belirle.
küçük ama güzel bir gezi oldu Motokurta resimler için teşekkür ederim
DİL BİR MİLLETİN SES BAYRAĞIDIR .LÜTFEN YAZIŞMALARIMIZDA ALFABEMİZDE OLMAYAN HARFLERİ,NOKSAN HARFLERLE YAZILMIŞ KELİMELERİ KULLANMAYALIM. Benim ayağımın altı da müsait ,başımın üstü de. Nerede duracağını sen belirle.
Erhan abi, resmi bi toplantı duyurulmadı sitede ama biz bornovada olucaz bu akşam, Terasta mı oluruz, küçük parkta mı belli olmaz. akşam telefonlaşırız, gayrı resmi olarak toplanacağız, sizi de bekleriz.
merhaba dostlar, bu akşam yeri ve saati belirtirseniz bende aranıza katılmak, tanışmak isterim
Genieril buradaydı...
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)