İmam bayıldı baabında,imam ya kendisi Cengiz abi senindir,ona göz dikenin gözü çıksın
Bu soruyu öncelikle davut a soruyorum. Kendine güvenen diğer arkadaşlarda cevaplayabilir.
Bir Otobüste 7 Çocuk var,
Her Çocuğun 7 Sırtçantası var,
Her Sırtçantasında 7 Büyük Kedi var,
Her Büyük Kedinin, 7 Küçük Kedisi var,
Her Kedinin 4 Ayağı var.
SORU : Otobüste kaç Ayak bulunmakta?
selam kardesim,
ben su an Frankfurttayim ama bu gece yani pazar sabahi Allahtan bi mani cikmassa Rodos a gececegim eger Pazar gunu Marmariste olacaksan aksam 16 30 feribotuyla Rodostan marmaris e gecerim, gorusuruz... acele cevap bekliyorum...
tum Izmir e sevgiler saygilar...
GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE
bekiyoruz kardeşim ayvalıga nezaman gelcen bi görüşeli ya 5 ay oldu
şşşt izmir kayboldunuz bir anda.......
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
soru ağır geldi millete hoca murat yaktın milleti şu ana kadar kısa devreden hastaneye kaldırılanların sayısı 19 a ulaştı yetkili arkadaşlar hastalarımızın başında ETİL takviyesi yapıyorlar kapıda bazı arkadaşlar sahra çadırı kurup çay servisine başlamış böcek ise evden yaptığı kurabiyeleri getirmiş canlı yayın aracımızdan haber aldıkça size gelişmeleri bildireceğiz bende azzzzz sonraaaa çakmağımı alıp yanlarına gideceğim
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
Kalsın senin çakmağın.... Çakar çakmaz çakan çakmak.....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
kısa devre yapıpta hala yazabilen üyelerimizde var
Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır.
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
o yazanlar zaten orjinal kısa devre normal halleri bu olduğundan fark etmiyor ( hiç üstüme alınmıyorum )
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
Şu an bu konu içerisinde 16 kullanıcı var. (0 üye ve 16 misafir)