Yarın öğleden sonra 2 de martıda olucam.... Gelen olursa beklerim.....
Yarın öğleden sonra 2 de martıda olucam.... Gelen olursa beklerim.....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Bayraminizi kutarim..ayrica Lutfen dikkatli olun trafikte...
izmir MT bayramı bekliyormuş kimseler kalmadı ortalıkta mangalı boşuna yaktık etleri pişirip pişirip kedileri besliyoruz yazık oldu güzelim balıklara adanalara tavuklara en çok roka RK ya yazık oldu kedilerde içmiyor
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
Sabah sabah ne kedisi ne rk sı abiBırak millet uyusun,bırak millet yılda bir kez gördüğü akrabalarını görsün...
Abicim bu yıkama işi beni bozacak galiba.Ben en iyisi yeni biri aramıza katılana dek toplantıları asayım.
Ya zaten yağmurlar da başladı yıkamasak olmazmı dostlar
bayramınız kutlu olsun izmir mt...geç oldu ama güç olmadı bayramınızı kutlamam..umarım herkesin bayramı iyi geçiyodur..bu yağmurlu havalarda bol sürüşler dilerim...ama dikkat etmek şartıyla tabi...daha bugün sağanak yağmura yakalandım çünkü...;)
As The Years Go Passing By...
Eeee ses soluk yok?Neredesiniz millet...
Alper abi dün gelecektim Martı ya, 5 i geçiyordu işten çıktığımda,belki gitmişsindir dedim gelmedim.Ufak da bi işim vardı onu hallettim..Bi ara aramışsın görmedim,geç gördüm telefonda kusura bakma.
slm mıllet bende dun sıteye gıremedım neden anlamadım ama benden kaynaklanana bısey herhalde nys bugun yokmu bı aktıvıte????
senlik birşey değildi bende giremedim.siteden sanırım
[B]Bayrakları bayrak yapan ustundeki kandır,
Toprak eger ugrunda ölen varsa vatandır[/B]
Hosting firmasından kaynaklanan sorunlardan dolayı bazen bu tür durumlar yaşıyoruz maalesef.
Sizlerde sorun yok..
nasıl konuşuyor abi bu forrap yaaa
nasıl sorun yok kardeşimm nasıl sorun yok...bal gbi var işte
24 saattenj daha fazla site ortada yoktu... O da bayramlaşmaya gitmiş........
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
bu gün saat 24 00 itibarıyle bayram bitiyor herkez gezi raporunu hazırlasın kim nereye gitmiş MT İZMİR in kasasına ne kadar harçlık toplamış kaç litre benzin toplanmış bakalım herkez buradamı sayalım SAĞDAN SAY
1-APV 41 burada ( bayramdan hafif hasarlı ve yorgun motorsuz 730 km yaptı gelir yok ZARAR )
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
3-holygun burada...motor yattı bayramda yağmur dolayısıyla arabayla turladık.çıkar amaçlıydı abicim.motorumu aldatamam km bilmiyorum 1 depo doldurdum yetti...kar yok
valla ben sureklı yattım en fazla toplasan 50 km yol yapmısımdır ama yağmurda motor surmenın zevkı bı ayrı beeeehhhhhh yanı buda yaklasık olarak 5ytl falan yapıyo :D bayramda gelen 40 ylt yı dusunursek kar gıbı duruyo sızce????
5- forrap burada.Psikolojik hasar var (bayramları sevmem,insan kalabalığı ve saçma işlerden ibaret).Motorla çok işim olmadı,ortalama 50 km...Gelir yok,zarar çok(maddi manevi)...
(Saol tekrar Cengüz abi ).
Bu arada site bayram gezmesine gitmişti,el öpüp para toplarım hesabına.Malum üyeler cimri,üç beş kuruş vermiyorlar bi günde çıkarıp...Eee napalım,bizde el öptürmeye götürüyoz siteyi,büyüklerinden (hotmail.com dedesi olur,ninesi de yahoo) el öptü,hosting topladı..
bende burdayım ama bayramda isatanbuldan motorlu misafirler geldi kuşadasında gezdirdim onları.
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
Şu an bu konu içerisinde 13 kullanıcı var. (0 üye ve 13 misafir)