gunaydiiiinnnn Izmir, iyi bayramlar...
gunaydiiiinnnn Izmir, iyi bayramlar...
GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE
sanada iyi bayramlar sercan hangi koordinattasın enlem boylam nedir ( adam yerinde durmuyorki )
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
Cümleten iyi bayramlar izmir mt
Aştım artık tek teker dolaşıyorum
Benden de herkese iyi bayramlar,rüzgarınız bol olsun.
İyi bayramlar İzmir...
bcoskunsoy,toplantılar için başlık açıyoruz duyurular bölümüne,oradan takip edebilir istediğin zaman aramıza katılabilirsin.Tabi ki geleneklerine bağlı bir grup olarak son gelen olduğun için grubun bütün motorlarını yıkayacaksın,normalde bu tek kişi yapılıyor ama Holygun da geldikten sonra yapmamıştı,o da yeni geldi sayılır,birlikte yaparsınız.O biraz daha önce geldiği için kurulama görevini üstlenir,sen yıkarsın o şekilde bir görev dağılımı yapabiliriz.
İlk buluşmaya gelirken getirilecekler;
-Kova
-Sünger
-Bez
-Sıvı Deterjan
-Tekerleklere isteyenin motorunda kullanmak için parlatıcı silikon.
Gördüğün gibi çok şey istemiyoruz,yıkayacağın motor sayısı ortalama 20-30 motor olur.Geziye denk gelirsen daha sakat tabi...
Bekliyoruz
Görüşmek üzere...
Sevgili chatcat nedir abi bu kova sünger olayı,ben o zaman şimdiden başlayayım idmanlara.Sanırım ilk toplantı bensiz olacak(o kadar motoru yıkayana dek sabah olur be).Neyse canınız sağolsun yıkarız dostlar.Başka yaptırımlarınız varsa iletin ona göre hazırlıklı gelelim
gunaydın yenı kalktığım ıcın gunaydın dıyorum herkese ıyı bayramlar buyuklerımın ellerınden yasıtlarımın ve kucuklerımın (para verceklerse ellerınden vermıceklerse) gozlerınden operım
Herkese iii bayramlar...............
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
arkadaşlar iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim,
tüm izmir mt nin ramazan bayramı kutlu olsun.
May The Force Be With You
izmirden herkesin bayramını kutlarım selamlar .
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
ohooooo ızmır kayboldu ben barı basa cekıyım ızmırı ama bakın bayram bayram bedava olmaz bu sı sonra verırsınız bıseycıkler... yada para ıztemıyom bırısı cat ısmarlasın bırısı neskafe dıyerı nargıla tamamdır bu ıs ılk toplantıyı bedavaya getırdık
ARKADAŞLAR
cici bayramlar dilerim
karmacoma mustafa m er5 ha
yakışır arkadaşıma ne zaman yol yapacaz haber bekliyom
aynaya baktığında gülümsüyorsan bin motoruna
KYMCO - Like 200i uuur böcüüüüm
mangalı sev KOKOREÇİNE SAHİP ÇIK
Do you speak turkish Sana TDK (Türk Dil Kurumu) sözlük ve yazım klavuzu ısmarlasam önce ?
Allahın Bekiri...
Bende buradayım,çekerim topici yukarı,bana kim ne ısmarlayacak ?..
Arap Kadri,nerdesin abi ya ? Özlettin vallahi.Dün aradın telefonla iyi yaptın,keşke bir uğrayabilseydinMalum geçti ramazan,bayramdan sonra güzel bir buluşma yapalım Sıvı takviyesi felan ...
ben boyleyım ben buyum halla halla....
aynı benım sakalıma benzedı yav harbıden benı cok ıyı anlatıyo bu smyle...
abi o kadar rüşvet getirdik bayramlaşma adı altında hala daha bana yıkatıyorsunuz.bu nasıl iş yahu
[B]Bayrakları bayrak yapan ustundeki kandır,
Toprak eger ugrunda ölen varsa vatandır[/B]
Kurulama görevini sana verdik,yıkamayı değil.Daha ne istiyosun ...
izmir mt nin güzel insanları , bayramınız sizin kadar güzel olsun
bu grubun çok ağır kuralları var çooookkçamaşıra yeni gelenler gitsin bulaşığa yeni gelenler,ev süpürmeye yeni gelenler,ütü zaten yeni gelenlerde
oldu olacak üyelik paralı olsun tam olsun
[B]Bayrakları bayrak yapan ustundeki kandır,
Toprak eger ugrunda ölen varsa vatandır[/B]
Aaaaaaa ondan bahsetmedik mi sana ?
Yeni gelenler bana 250 eyrooo ayak bastı parası veriyorlar Eeee site su yakmıyo,yöneticilik öyle beleşe olmuyo...
(Yav ciddiye alan çıkar şaka maka aman diyim abartmıyalım da ).
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)