aha dolumuydu , abi sen bilirsin bu dolu depoyla kaç km gidiyo,
sabah gelmezse ben o çapda bi volta atiyim o bakımdan.
yoksa benzin uçmasınmı diyosun,
May The Force Be With You
karmacoma;
Allah kaza bela vermeden keyifli sürüşler yapman dileğiyle Güle güle kullan Er-5'ini..
Başta İzmir Mt olmak üzere tüm Mt Aleminin Şeker Bayramını Kutlar,Sağlık,Mutluluk ve esenlikler dilerim.Herkezin Bayramı adı gibi inşallah şeker geçer.Tanıdığım yada tanımadığım tüm arkadalara iyi bayramlar.
karmacoma motorun hayırlı olsun. Kazasız belasız uzun yıllar kullanmanı dilerim. Güzel bir model almışsın. Grupta baya bi Er-5 oldu heralde.
Darısı benim başıma MYK banada bi tane helal süt emmiş burgman bulurmu acaba?
Herkesin bayramı şimdiden kutlu olsun akşam ömerağayada gelmeye çalışacağım.
dostlarım şeker bayramınızı kutlar, sağlık, neş'e ve mutluluklar dilerim.
YAŞAM SORGULANMAYACAK KADAR KISADIR!!!
izmir mt sakinleri bayramnız mübarek olsun...
İyi bir sürücünün denge,doğru karar mekanizması ve iyi zamanlaması
vardır.Aynı şekilde iyi bir sevgilinin de..
ne mutlu türküm diyene ! ! ! 35 U 7273 TECRÜBE, LİMİTLERİNİZİ BİLMEKTİR!
Hayırlı olsun Mustafacım kusura bakma yeni gördüm. allah kaza bela vermesin. hayırlı günlerde kazasız belasız binmek nasip olsun. valla senin adına çok sevindim. kendim almış gibi mutlu oldum. benimde hayalim. fırsat ve şartları bir araya denk getirebilirsem bende 500 cc düşünüyorum. tekrar hatırlı olsun. allah kazadan beladan korusun.
tüm İzmir MT nin ramazan (şeker) bayramını en içten dileklerimle kutlarım. herşey gönlünüzce olsun. iyi bir bayram ve tatil geçirmeniz dileklerimle..
Hayat 3,5 ile 4 arasındadır
Ya 3,5 Atarsın
Ya 4 dörtlük yaşarsın...
Slm dostlarım epey zamandır giremiyorum özür dilerim . Çok şey kaçırmışım, sıra ile geriye dönük olarak, yavaş yavaş ilerliyorum . Bu arada Ramazan bayramı da geldi çattı. Hepinizin Mübarek bayramını candan kutluyorum ve nice kazasız bayramlar diliyorum.
Ayrıca APV41 Cengiz arkadaşım sen neden illada 250 diye tutturdun yaw suzuki'nin Amerika sitesine gir bir bak (globalsuzuki) linkini tıkla ondan sonra bana küfret bak başına neler geliyor uykuların nasıl kaçıyor. ve hepside 250 lik fiatına kaç gündür hastayım her türlü araştırmayı yapıyorum onlardan birisini nasıl alırım ve buraya getiririm diye. tr de olmıyan modeller
hele bir Boulevard s83 var tam benim için yapımış sanki fiatı ise 8,499 dolar
bana o motoru alırsan beni mutlu edersin .
Karmacoma hayırlı uğurlu olsun er5' in.gazla baba gazlaaaa...
ayrıca tüm izmir mt'nin bayramını kutluyor büyüklerimin ellerinden küçüklerimin gözlerinden öpüyor yaşıtlarımında sırtını sıvazlıyorum...
[B]Bayrakları bayrak yapan ustundeki kandır,
Toprak eger ugrunda ölen varsa vatandır[/B]
iyi bayramlar Izmir ve Manisa;
Ne yapayim be Serkan abim, ugrasip duruyorum, hafta ici Almanya hafta sonlari Fransa gidip geliyorum...
Allah izin verirse onumuzdeki bahara evli barkli adam olacagim, senin gibi saclarim dokulmeye basliyacak...
bu arada internet uzerinden aksesuar ve motosiklet parcalari satmaya basladim... pahali diyen almasin ben giyerim...
101 euro/ Hein gericke/ deri/ korumalikli tr deki hein gericke de 230 euro...
GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE
Arkadaşlar,
Artık grup sürüşü sorun olmayacak :
Wallace ve Forrap'ın kesinlikle hoşlarına gidecek bir makine.
abi iyimiş bu makina bende ağır vasıta ehliyeti var kaptan ben olabilirmiyim
mustafa olummm kudurdun demı eğitimden sonra hayırlı olsun abı cok sevindim kazasız belasız
Ride your way
Öncelikle Mustafa arkadaşımızın yeni motorsikletini kutlarım.İnşallah kazasız belasız sürüşler gerçekleştirir.
Bu vesile iletüm motorsiklet sevenlerin bayramını kutlarım.
Sevgili İzmir mt ler okuduğum mesajlardan anladığım kadarı ile cuma akşamları toplantılar oluyormuş,acaba bende toplantılara katılabilirmiyim.Olumlu olumsuz cevaplarınızı bekliyorum selamlar.
son gelen kimdi HOLYGUN önce o motorları yıkayacak sonra sıradaki kurulayacak tek kişi çok yorulur yanlız olmaz
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
ama bu haksızlık olmuyormu???bcoskunsoy yıkasın ben durulayayım??
[B]Bayrakları bayrak yapan ustundeki kandır,
Toprak eger ugrunda ölen varsa vatandır[/B]
Mustafanın ver5 i yıkasınlar.... Adam pis pis biniyo yaw....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
evet bencede karma çomalağın motoru yıkasın HOLYGUN akşam tatlısıyla gelmiş affedelim onu
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
Şu an bu konu içerisinde 15 kullanıcı var. (0 üye ve 15 misafir)