korona bitsin bi bulusma patlatırız belkim
izmir'de aktif bir grup yok sanırım artık.
bir ara hergün gül sokakta bulusanlar vardı.
TVS Apache 150 9Bin Km ..- Gilera Runner 200 33Bin Km ... - Honda Cbr 125r 36Bin Km ... TVS Apache 150 33Bin Km... Pulsar 200NS.. Dominar D400
Motor surerken O AN ORADA olun..Ne o anin onunde, ne ardinda..!
Daha çok İstanbul'da yaşıyordum. 2021 yılı başından itibaren durum tersine döndü. İstanbul'da kaldığım süre 1 haftayı geçmedi. Yani İzmir'li oluyorum artık. Grup etkinliklerine katılan biri değilim. Fakat, iyi bir takipçiyim. Genelde tek başıma gezerim. Geçen hafta sonu antik adı ile Rüzgarlı Mimas'ı(Karaburun) gezdim. Köy yolları, tabiatı ve bozdağ'ı görünce buraların neden tarih boyunca efsanelere konu olduğunu anladım. Enerji santralleri ve balık üretme çiftlikleri bu güzellikleri tamamen yok edememiş.
İzmir harika bir yer.
whatsapp grubunuz var mı?
7 ay oldu İzmir'de . Havasına alışamadım, diğer illerde 10 senede yemediğim yağmuru yedim birkaç ayda. Motoru yıkamayı bıraktım artık. Zaten gezip dolaşacak ekipte yok hala. Olanlar da çok deaktif. Allah'tan çevresinde gezilecek yer çok eşimle gidiyoruz günübirlik.
TVS Apache 150 9Bin Km ..- Gilera Runner 200 33Bin Km ... - Honda Cbr 125r 36Bin Km ... TVS Apache 150 33Bin Km... Pulsar 200NS.. Dominar D400
İzmir Motosiklet Kulübü de güzeldir ancak belli bir aidatı var.
Sanırım kulüp evi oldugu içinde arkadaşlar kendi aralarındaki bulusmaları hep orada yapıyor.
Kulüp evi bana uzak oldugu için bir de aldıgım duyumlara göre yüksek cc'ler etkinlikleri kendi arasında planlayıp düşük cc'leri biraz dışlıyorlarmış.
Ama sürekli bir etkinlikleri var.
Anger clouds judgement and it makes us do things that we end up regretting. Things we can never take back.
Havalar ısınıyor. Yakın zamanda bir etkinlik yapalım.
Selamlar uzun suredir birsey yazilmamiş..bende izmirdeyim whatsap grubunuz varsa ekleyebilirsiniz 05374963267
Ses deneme 1-2. İzmir'de bi toplaşsak mı?
İzmir MT yi toplasak mı naapsak ?..Eskilerden varmı kimse ?..
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)