Yasemin Cafe güzel nokta, yalnız hafta sonu sınavlar var; 15:00'dan sonra olursa süper olur.
Yasemin Cafe güzel nokta, yalnız hafta sonu sınavlar var; 15:00'dan sonra olursa süper olur.
Aynen saat olarak netleştirebilirsek güzel olur. En azından saat belli oldugunda kım gelır kım gelemez bılırız.
Ekipmansız geleni dövmüyorsunuz değil mi?
Arkadaşlar saat 15:00 dimi ona göre netleştirelim. Ben de geliyorum nasipse. Herkes motoruna kırmızı karanfil taksın da tanıyalım grubu
Aslında daha akşam, şöyle Yasemin Cafe'de günü batırsak daha keyifli olur sanki ama
Evet saati netleştirelim. Daha önce dediğim gibi bana 15:00' de uygun 20:00'de. Ama sınavları olan varsa akşam 20:00 diyelim?
Arkadaşlar ben 15:00 gibi gelebilirim ve 17:00 gibi kaçmam lazım çünkü önemli bir işim var bu ilk tanışma buluşması olacak güneşi daha sonra batıralım istersiniz
Ben de gündüz saatlerinde uygunum... 15.00 iyidir...
İstiyorsanız bir whatsaapp grubu falan kuralım?
ben manisadayım iş için, 2.30 gibi cıkıp gelecegım.
Wp grubu kuran varsa beni de eklesin.Yarin oradayim
Tam 15.00'te otoparkta buluşalım, benim makine sarı renk MT-07. Wp grubu da kurarız da ÖM ile irtibat zaman alacak, gerek yok bence... Sonradan katılan bulur bizi, denize yakın açıkta bir yere otururuz.
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:26 ----------
Makineleri, renklerini yazın kolay bulalım birbirimizi...
Bulusma kac kac arası olacak?
Manisada calısıyorum; az önce 15:00 da toplantım oldugunu öğrendim. Son dakıka satıs olmasın dıye soraym dedm :(
Gelirsem siyah mondial vulture var bende.
Merhaba arkadaşlar bende de siyah Hyosung GV250 var. Ben 15:00'e doğru orada olurum.
14:30'da Bornova'da sınavdan çıkacağım, 15:00'da çoktan gelmiş olurum. Motosikletim kırmızı BMW F650.
Benim motorda siyah kuba superlight 200. Saat 15:00'de görüşmek üzere
Mavi MT-25 ile geliyorum bende 15.00 da görüşürüz.
Sanırım ben gelene kadar dagılmıs olacaksınız.
Şansıma tüküreyim ; iyi sohbetler beyler.
Evet, geldik motosikletleri buldum ama sahipleri yok ortada gv250 sahibi arkadaş makinenin yanına gelebilir mi?
Şu an bu konu içerisinde 17 kullanıcı var. (0 üye ve 17 misafir)