Güncel,hortlatalım
Güncel,hortlatalım
Grup malesef kibirden geçilmiyor dostum napcaz bu işleri?
Motosiklet grupları her yerde aynı.Bi havalar sormayın. helede tescilli grup lar var rütbe yııldız altın yıldız gold yıldız aparatlar ooo sormayın ne isterseniz var.Bu gruplarda belirli kişiler kendi grubunu oluşturmuş. grup içinde grup var. En iyi çözüm 5 veya 6 kişiden oluşan kafa dengi adamları seçip takılmak. nerde durmak isterseniz durup ne yapmak isterseniz yapabilirsiniz. yani özgürlük.KİMSE SİZE KARIŞMAZ.
Grubun kapatılmasına üzüldüm. Aslında güzel gidiyordu. Genç arkadaşlar bazen ateşli olabiiyor. Bence tekrar açılsın.
Ya bende izmir mt grubundanım ama pek faaliyet yok grupta. Yanlış anlaşılmasın gruptaki arkadaşlara bir şey demiyorum. Hepsinle aram iyi. Fakat gezi veya akşamları bi yerde buluşma gibi şeyler artık yok. Havaların buna etkisi var. Ama grup kurulursa ayriyetten iyi o lur diye düşünüyorum. Belki iki grup birleşir bir gün. Daha çok kişi olur.
Ya grupculuk işinin sonu bucağı yok, yani illa bi yerlere gidip bi şey yapmak için ''grup'' olmasına gerek yok. Her zaman derim nerede çokluk orada bolluk diye.
Buluşmak tanışmak isteyen yazmalı diye düşünüyorum. Kimsenin tekelinde veya sorumlulugunda olmaya gerek yok... Bir veya bir kaç kişinin organizasyonuna bakmasın bu işler.
Arkadaş olanlar, daha iyi anlaşanlar gezsinler tozsunlar.
İsteyen grup da kurar elbette, benimki öneri boyutunda
Beyler izmir mt grubu aktif ve hala etkinliklere tüm hızıyla devam etmekte...
Gruba ek grup kurmak isteyen arkadaşlar grubun bir geleneksel yapısı var bunu bilin isterim...
1- Başkan ve yönetici yoktur bizi temsil eden bi arkadaşımız vardır.
2-grubun haber kaynakları bu forum, facebook izmir mtve İzmir İl Temsilcisi arkadaşın kurduğu whatsapp grubu...
3- grup aktif olarak her hafta cuma 20:00-23:00 arası ya yasemin kafede yada alsancak çimlerde buluşur...
4-bunun dışında bir yerde buluşma yapmak isteyen arkadaş davetini yapar ve gelen misafirlerine ilk çayları ısmarlar...
5- grup en az iki haftada bir gezi organizasyonu yapar katılmak isteyen arkadaşlar musaitse gelir...
6- bu yukarıdaki geleneksel durumdam şıkayetci olan adam organızasyon yapar duyurusunu yapar sonra çamur atar, arkadan iş cevirir..
sen etkinliklere gelme gezi planına katılma, yada organizasyon yapma whatsapp grub kur ve kimseyi davet etme...
motor kafayla yürekle kullanılır, izmir mt de motora değil üzerindekine bakılır adammı diye...
Derdi olan lütfen açık acık yazsınki işler olmayan bişey varsa işler hale getirelimmmm...
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:32 ----------
etkinliklerden fotoğraflar
+1
Ayrıca Grup var hala devam ediyor herkes memnun halinden herkes birbirini tanıyor yeni gelecek kimseye sen gelme denmedi İzmir MT facebook sayfasından zaten organizasyon olacağı zaman oraya yazıp çiziyoruz haber veriyoruz oraya takip edebilirsiniz.Her zaman her haftada buluşma toplanma olmuyor ama grupta 40 kişi varsa 40 kişininde o gün gelme zorunluluğu yok.Gelen gelir çay sohbet muhabbet makara kikiri akşam oldumu herkes kaçar evine gazlamak isteyen gider gazlar
Tüm arkadaşlara selamlar...
Cuma 20:00-22:00 arası buluşuyoruz tüm arkadaşlarımız davetlidir...
Yer: Bostanlı pazarı karşısı otopark arkasındaki çim alan...
Etkinlik: semaver yakıp çaylarımızı içerken sohbet etmeyi ve 26 sında yapmayı planladığımız kahvaltı organanizsyonunu planlamak...
Gelmek isteyen arkadaşlar motorlu,otomomobilli veya yaya olarak katılabilirler...
Ben saat 20:00 işteyim ama adres konusunda problem yaşayan bana ulaşabilir...tlf 553 330 01 sıfır bir
bu akşam ki buluşmaya katılan tüm arkadaşlara teşekkürler...
Çok güzel bir sohbet oldu...
Minik bir ziyaretçimiz oldu, dostumuz canın sınıf arkadaşı mert aramıza katıldı hoş geldinnn mert....
Ve ekibimizin Halil abisinin doğum günü bugün iyi doğdun kardeşim iyi ki varsın...
Hamza Fotograflar ve diger herşey için teşekkürler Adam toplaşmaya semaver getirip çay demledi daha ne olsun
Hoşbulduk abi katıldığım için mutluyum bu samimi ortama tekrardan her şey için teşekkürler
Yakında plan varsa takipteyim,yakalarım inşallah bu sefer
Hemen Hemen Her pazar arazideyim arkadaşlar farkettimde ne zamandır paylaşım yapmamışım
Bu kış cross sezonunu ilk açtıgımız gün.
Not: ( izmir )
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:46 ----------
Buda kar banyomuz
Bu sabah basmane de altından çok miktarda yağ akan bir rx 3 lü arkadaş vardı motoru kaldırıma çekmişti işe geç kaldığından duramadım zaten yayaydım alet edevat yok tu ,sorun neydi acaba buralardaysa geçmiş olsun
24.03.2017 Cuma günü haftalık buluşmamızı yapacağız. Gelmek isteyen arkadaşlar katılabilirler. Yer olarak İnciraltı otoparkta buluşacağız. saat 20:00
Gerisi muhabbet, şamata
Şu an bu konu içerisinde 19 kullanıcı var. (0 üye ve 19 misafir)