Buradan niye paylaşılmıyor? Ben İzmir MT diye bir grubun olduğunu bile bilmiyordum.
Buradan niye paylaşılmıyor? Ben İzmir MT diye bir grubun olduğunu bile bilmiyordum.
[QUOTE=AWESQME;3952060]Buradan niye payla
İzmir mt diye bir gurubun oldugunu nasıl bilmıyorsunki 2 sayfa önde cuma toplantısı çagrısı yapmışım dostum bahane kabul etmıyorum bunu .
Buradan neden paylaşılmıyor facebook grubundada paylaşılmadı forumdada paylaşılmadı.
Daha evel yazdık birdaha yazalım yine yazarız ama ilk tanışma toplantısı daha sonra gezilere çagırıyoruz
Dedim ya sitem etmeden önce lütfen İzmir mt il grup sayfasında 1-2 sayfa back yapın.
Ama yinede grubunuzdan haberım yoktu diyorsan ben son toplantı mesajımı alıntı yapabilirim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:11 ----------
Vallaha halil toplaşmada konuştuk çagırdık ısrar ettim gelmedin dostum bidakine artık
Özellikle semaveri kaçırdın bu arada vodooya bizi almadılar yanındaki o çadır attıgımız arsa kapatılmış o cafe büyüsünü kaybetmiş gibi geldi.
Kışın 20 kişi gittigimiz yere bu sefer hepimiz erkegiz diye almadılar Tabi bende kışın görüşürüz dedim
Facebook Adresim. İletişim = https://www.facebook.com/mt.izmir.3
Ah kel kafam vah kel kafam
Ege seni bu hale getirenler utansin :D
Çok neşeli olmuş her zaman olduğu gibi ah diyorum. .
Bir de orda ki son Hava bükücü değil mi telden giriyorum net göremedim )
O kişi benim :-)
Hayırlı olsun yeni tarzın ege , sen olduğunu bildiğim için yazdım
Batuhan bir nargile içemedik be
Selam, buluşma var mıdır yakınlarda?
Tüm motosiklet sever arkadaşlara selamlar...
Kamplı tur yapmayı planlıyoruz.
Herkese açık bir turdur ve günübirlikte katılabilirsiniz.
Tarih 30/07/16 02/08/16
Çıkış için buluşma yeri 30unda akşam 6da çiğli kent hastanesi yanı petrol ofisi.
Kamp yeri: çanlarlı sahil veya cennet tepe piknik alanı.
Gezi planı kapm noktasından civardaki koyları, gölleri ve tarihi mekanları gezmek... Deniz, kamp şeklinde eylenmek...
Yeme içme faliyetleri: bireysel olabileceği gibi gurupça bir mekanla anlaşıp indirim yaptırabiliriz.
Ehliyetsiz, alkollü ve kask olmadan katılmak kesinlikle yasaktır...
Grup sürüşü ve trafikte konumlanma konusunda ders almamış arkadaşlara ücretsiz eğitim verebilirim. Cumaya kadar mutlaka ulaşın. Kamp malzemesi olmayan arkadaşlar bir takım fazladan çadırımız var herkesi bekliyoruz...
Tüm motosiklet sever arkadaşlara selamlar...
Kamplı tur yapmayı planlıyoruz.
Herkese açık bir turdur ve günübirlikte katılabilirsiniz.
Tarih 30/07/16 02/08/16
Çıkış için buluşma yeri 30unda akşam 6da çiğli kent hastanesi yanı petrol ofisi.
Kamp yeri: çanlarlı sahil veya cennet tepe piknik alanı.
Gezi planı kapm noktasından civardaki koyları, gölleri ve tarihi mekanları gezmek... Deniz, kamp şeklinde eylenmek...
Yeme içme faliyetleri: bireysel olabileceği gibi gurupça bir mekanla anlaşıp indirim yaptırabiliriz.
Ehliyetsiz, alkollü ve kask olmadan katılmak kesinlikle yasaktır...
Grup sürüşü ve trafikte konumlanma konusunda ders almamış arkadaşlara ücretsiz eğitim verebilirim. Cumaya kadar mutlaka ulaşın. Kamp malzemesi olmayan arkadaşlar bir takım fazladan çadırımız var herkesi bekliyoruz...
Arkadaşlar merhaba.
Bu akşam 19:00'da Balıkçı Barınağında toplanmayı düşünüyoruz.
Hem sohbet muhabbet amaçlı hemde yarın başlayacak olan kamp hakkında son kararları alacağız.Motorlar için park sıkıntımız yok. Herkesi bekliyoruz
Arkadaşlar Selamlar,
İşten güçten eskisi gibi yazamıyorum üstüne birde telefonumun anakartı yandı bilginize iletişim problemide yaşıyorum
Akşam toplaşma yeri güzel olmuş bende geliyorum ege 20:00 21:00 civarı orda olurum.
Merhab izmir mt, ödemişten kardeşim dokuz eylül üni. Buca myo yu kazandı yardımcı olabilir misiniz ev, ev arkadaşı, gezilecek yerler hakkında. Ulaşmak isteyenler bana mesaj atsın. Teşekkürler...
Selam arkadaşlar foto paylaşın biraz yaz tatiliniz nasıl geçiyor görelim yav
İzmir e buradan kucak dolusu sevgi selamlar.
Şu an bu konu içerisinde 18 kullanıcı var. (0 üye ve 18 misafir)