Motosikletimin üstü açık..
https://www.youtube.com/channel/UCp4K0dvqaCd6YAr_beEsudA/featured?view_as=subscriber
Özgür baba allah sağlıklı mutlu ve birlikte güzel bir hayat nasip etsin inşallah.
bana evrim dışında kimse abi demesin
mutluluk atlasında yüzen bir gemi olsun abi ya sevindim okuyunca
İnşallah beyler. Bir kaç buluşmadır hanımefendi ha geldi ha gelecek diye gelemiyorduk, artık görüşürüz bol bol. Acık daha büyüsün bir tane bıdık kaskı alıp onu da getiririm buluşmalara (:
Arkadaslar herkese selam.
Yarin cuma gunu saat 20.00da karsiyaka yasemin cafede toplanacagiz bilginize.
Karsiyaka sahile ciktiginizda bostanliya girmeden dümdúz devam edin sola yani sahil kenarina bakarak ilerlediginizde ksk tenis kortlarini goruceksiniz hemen tenis kortlarin bitiminde yasemin cafe var. Yasemin cafeninde tam karsisinda besikcioglu camisi var oradanda teyitleyebilirsiniz. fotoda atiyorum bulmanizin kolay olmasi acisindan.
Bulamayanlar icin 0555 714 37 57den ulasabilir.
Gelen herkese teşekkürler.
Nişan fotografları geliyor adam güzel çekmiş vallaha dostlar
[COLOR="Silver"]
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:11 ----------
Arazi maceralarımızın ufak bir derlemesini yaptım iyi seyirler
http://www.motosiklet.net/forum/etki...i-dunyasi.html
Arkadaşlar İzmirde Falcon sharp 200 kullanan yada bu motosiklet hakkında bilgisi olan var mı birşey danışacağım?
Yarın toplantı var mı beyler ?
Motosikletimin üstü açık..
https://www.youtube.com/channel/UCp4K0dvqaCd6YAr_beEsudA/featured?view_as=subscriber
Yarin bozdaga gidiyoruz dostlar mangal yapicaz gölún kenarinda biraz zirvelere cikalim gelcek olanlar mutlaka haber versin sayi cikariyoruz.
ödemiş üzeri mi gideceksiniz
Benim motor satılık arkadaşlar ilan linkini yarın paylaşıcam..İzmirden düşünen varsa iletişime geçebilir.05515550253
Göztepelilere geçmiş olsun (:
Bugun saat 20.00da karsiyaka yasemin cafede toplanacagiz bilginize.
Karsiyaka sahile ciktiginizda bostanliya girmeden dümdúz devam edin sola yani sahil kenarina bakarak ilerlediginizde ksk tenis kortlarini goruceksiniz hemen tenis kortlarin bitiminde yasemin cafe var. Yasemin cafeninde tam karsisinda besikcioglu camisi var oradanda teyitleyebilirsiniz.
herkeze selam tekeriniz düz bassın pazar günü 15 - 23 çalışcam eğer sabah etkinliğiniz varsa bi aksilik olmazsa katılmak isterim
izmirde motorumu custom modifiye yapabilecek yer var mı? elimden biraz geliyor ama yanlış yapmaktansa sağlam yaptırtmak daha iyi. arka cift amortisörü iptal edip orta amortisör yaptırmayı düşünüyorum tabi maşada değişicek bununla birlikte doğal olarak. arka koltuğu tıraşlatacağım vs vs. bilen duyan eden? bide bu işin vize kısmı var altın elbiseli adamla konuştum vizede motorun arkasını kesmenin prolem olmucağnı öne sürdü ama izmirde bazı istasyonlar cins dolu acaba ne kadar problem cıkar
Bugun saat 20.00da yasemin cafede toplanip 25 30dk oturup bayrakli havuz cafede toplanacagiz sebebi ise eger havuz cafe daha uygunsa birdaki toplantilari orada yapacagiz.
Gruptaki arkadaslarimizin kolayca cafeyi bulmasi adina birlikte surecegiz bayrakli havuz cafeye.. toplanti yeri her haftaki gibi yasemin cafe. 10dk uzaklikta zaten havuz cafede.
Bayrakli turan havuz cafeyi bilen arkadaslarda 21.00 gibi orada olabilirler direk orada bulusuruz.
Bilmeyenlerle ise 20.00 gibi yasemin cafede bulusup 21.00a dogru havuz cafeye surecegiz.
Yasemin cafe tarifi asagidaki gibi...
Karsiyaka sahile ciktiginizda bostanliya girmeden dümdúz devam edin sola yani sahil kenarina bakarak ilerlediginizde ksk tenis kortlarini goruceksiniz hemen tenis kortlarin bitiminde yasemin cafe var. fotoda atiyorum bulmanizin kolay olmasi acisindan.
Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)