Ceyda bi antep-izmir gezisi bekliyoruz senden
Ceyda bi antep-izmir gezisi bekliyoruz senden
Motosikletimin üstü açık..
https://www.youtube.com/channel/UCp4K0dvqaCd6YAr_beEsudA/featured?view_as=subscriber
Arkadaşlar herkese selam ..
Öncelikle Şu meşhur crf 250 hayırlı olsun telefonda güzelce konuşup karar verdik Wr alıcaktı iyikide crf almış oldu .
Bu arada halil hayırdır dostum neden uzaklaştırma aldın ?
Şelale gezisine katılan arkadaşlara teşekkürler inanılmaz eglenceli bir gezi oldu çok güldük çok eglendik fotolarla dönecegim birazdan
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:43 ----------
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:33 ----------
Bu arada yarın alsancak gündogdu meydanında yine toplantı yapacagız.
Saat 20:00 alsancak gündogdu meydanı. 0555 714 37 57 mesaj atarsanız dönerim. sormak istediginiz varsa ulaşabilirisiniz.
akşam toplanıyoruz arkadaşlar geç yazdım kusura bakmayın 20:00 gündogdu meydanı. Millet geç gelebilir 20:30 yapalım. 0555 714 37 57 arayabilirsiniz.
slm arkadaşlar iyi akşamlar
ilgilenen olursa 2011 TVS Apache RTR 150 için satılık ilanı ekledim
ilan no forumdan ilgilenen olursa yardımcı olurum 230220036
Arkadaşlar selamlar...
Mozgur arkadaşımın yönlerdirmesi ile forumdan haberim oldu.
İzmir Çiğli Evka 2 Mahallesinde ikamet ediyorum.
Plan program olursa iş güç muhabbetleri de uyarsa tanışalım.
Cuma günleri gündoğdu da oluyormuş sanırım akşam saatleri.
Başka bilgisi olan varsa yönlenririrse sevinirim.
Hadi selametle...
Bu cuma yani bugun 11.09.2015de alsancak gündogdu meydaninda toplaniyoruz.saat 20.30 civarinda. Iletisim icin 0555 714 37 57. Herkesi bekliyoruz izmirli forumdaslarim.
Nasipse haftaya olacak toplantıya geleceğim
Traktör lastigi yeni kankam tanıştırayım
Bugün toplancaz mı acaba ?
Müsait olanlarda müsait ise neden olmasın
Arkadaşlar bu akşam gündoğdu yerine inciraltı turkuaz otoparkında buluşuyoruz, elbette midye de yiyeceğiz 20:00 gibi yerlerimizi almış oluruz.
Aşklar biter yollar bitmez dedim, ne aşk bitti ne de yollar..
Istanbuldan Pcx ile geldim Aydın'a devam edicem bikaç saat Karşıyaka'da takılıcam buralarda olan varsa
Şu an bu konu içerisinde 15 kullanıcı var. (0 üye ve 15 misafir)