İyi hafta sonları İzmir..
lodos,gelmedi...
gelmemesi o kadar önemli değil
ama şu iftar yemeği hem bi organizasyon(hemde güzel)hemde bi toplantı idi
mesela sadece iftarlar açılmadı şarkılar türkülerde söylenmedi
tema vakfı üyesi oldum (olayın sosyal boyutuda var yani)
yani gece tuncer ufaktan ufaktan gece faydalı işlerde yaptı (boş boş oturmadı)
şimdi sen askere gidince ne yapacağız kimlerin eline kalacağız ben onu düşünüyorum
ben senin yerine askere gitsem (nasılsa çok benziyoz birbirimize ikiz gibiyiz kardeşim )he nasıl fikir ama...
Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır.
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
Süper fikir abi Tamam sen git benim yerime askere,dediğin gibi tıpa tıp aynıyız
Yok be abi şaka maka,insan askere seve seve gider mi,biraz olsun sıkılmaz mı İnan seve seve gidicem abi,o kadar sıkıldım ki bazı şeylerden,farklılık olacak benim için.Doldum iyice..
Dönüşüm muhteşem olur ama baştan söyleyim..
(Millet yanlış anlayacak,daha 1 seneye yakın buralardayım,hemen gitmiyorum)
Bu arada imzan bana mı ? Banlarım,hatta yüz yüze görüşünce banTlarım Heheh,karizma kat sayısı yüksek abim benim,kelliğin ender yakıştığı insan...
Özlemiştik vallahi,iyi ki geldin o gün.Hoş özlem bitmiş değil (bahsi geçen özlem belifeless değil,özlemek yani ).
Askerden kaçanlar direk ispilenir abicim Forrap kusura bakma...kardeşim olsa onu bile ispilerim
[B]Bayrakları bayrak yapan ustundeki kandır,
Toprak eger ugrunda ölen varsa vatandır[/B]
BAŞTA MANİSA MT OLAMAK ÜZERE TÜM İZMİR MT'YE ORGANİZASYON İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ.KENDİ ADIMIZA ÇOK EĞLENDİK.HERKEZE İYİ HAFTALAR.SEVGİLERLE.
iyi haftalar , hayırlı kandiller izmirrrrrr mt
tuncer'im BİLİRSİN LAFIMI ESİRGEMEM (BKNZ.tarih sayfalarında tozlanmış topikler )
ulen İZMİR-MT topiğini bile kitlenmesine sebep olmuştum(ama bi kişi gelipte sensin demedi haklıdık çünki )sadece biraz reflekslerimiz kuvvetli idi .
dar geliyordu topikler şimdilerde durulduk be yaşlandık saçlarımız beyazladı
haklının arkasında koştuk...
imzam bu sitedeki yönetim ile alakalı değil be kardeşim
değiştireyim bari yanlış anlaşılacak hehe , durup dururken dert başa
bide senin ruh halini gerçekten anlıyorum kardeşim
ortam değiştirmek gerçekten iyi gelecek sana farkındayım
başbaşa konuştuğumuzda da almıştım bu izlenimi(bizlik ne varsa nerde varsa nasıl yapılacaksa biz varız ) ...
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
Kandiliiz mübarek olsun kardeşlerim....
[I][/I][I][COLOR="Red"]Muhtaç Olduğun Kudret Damarlarındaki Asil Kanda Mevcuttur. M.K.ATATÜRK[B][COLOR="Red"][/COLOR][/B][/COLOR][/I] [COLOR="Red"]www.limitustu.org[/COLOR] (B+/en son 19.03.2008 de verdi)
hayırllı kandiller arkadaşlar.
Kandiliiz mübarek olsun
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Tüm MT üyelerinin kandilleri mübarek olsun. dua ve dilekleri kabul, günahları af olsun..
Hayat 3,5 ile 4 arasındadır
Ya 3,5 Atarsın
Ya 4 dörtlük yaşarsın...
Kandiliniz mübarek olsun dostlar.
YAŞAM SORGULANMAYACAK KADAR KISADIR!!!
arkadaşlar kandilimiz mübarek olsun. Alp_Tunay ve APV41 için gece evlerine el öpmeye gideceğim. Kandil şekeri dağıtıyorlarmış
kandiliniz mübarek olsun sevgili dostlar...
dostlar iyiki varsınız...
şu mübarek kandilde ist-mt'den necdet abimizi kaybetmenin üzüntüsü içindeyiz(tanıma şansı bulmuştuk)
lütfen dikkatli ve sakin gidin arkadaşlar,en azından tanıdığımız sevdiğimiz kişileri artık kaybetmek istemiyoruz...
yeminle motosikletten soğudum yaaa ....
izmir mt kandiliniz mubarek olsun allaha emanet olun.
bir zamanlar benimde bir dl 1000'im vardı:salut:
kandiliniz canı yürekten mübarek olsun...
As The Years Go Passing By...
Tabi efendim ne demek....
Akşama Ümmet aga yla martıda çay içicez.... Gelebilen olursa iftardan soonra bekleriz....
Çay diyom çay çay......Çaaayyy.........
.....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç orta sehpalı supersport gördün mü.....
Bekliyoruz.....
Özlemişiz ya martıyı...........
Şu an bu konu içerisinde 13 kullanıcı var. (0 üye ve 13 misafir)